Ce este Acidul Hyaluronic?

Acidul hialuronic este o proteina care apare in mod natural in întreg corpul uman, ceea ce face ca el sa fie foarte bine acceptat de catre organism.

Ajuta sistemul imunitar, actionând ca antioxidant, creste retentia de apa în tesuturi, creste lubrifierea valvelor cardiace, si are rol de adjuvant in tratamentul anti-infectios.

Pe langa faptul ca mentine articulatiile lubrifiate, acidul hialuronic ajuta la retinerea apei si in alte tesuturi ale corpului, el asigurand hidratarea fibrelor de colagen si elastina. Acest lucru inseamna articulatii sanatoase, iar daca vorbim de tegument, o piele mai fina, mai elastica, cu un aspect tineresc.

Datorita structurii sale, acidul hialuronic formeaza la nivelul pielii un film invizibil, transparent si elastic, actionand in acelasi timp in profunzime, la nivelul tesuturilor. Rolul sau este de a mentine cele mai importante caracteristici ale epidermei tinere si sanatoase: supletea, elasticitatea si tonicitatea.

Aceasta substanta de umplere este folosita pentru marirea buzelor si diminurea ridurilor. De asemenea are si un efect benefic asupra cearcanelor.

Cu gama Hyaluronica, garantam pacientilor nostri rezultate vizibile imediat, obtinute printr-o metoda sigura, care va oferi un aspect natural si stralucitor pielii.

1ml acid hyaluronic – 250 EUR

STABILESTE O PROGRAMARE!


Privacy Preference Center

  • PROGRAMARI