Acid Hialuronic

EMAIL

Nu lasa problemele sa astepte.
Contacteaza-ne acum!

Programează-te online

Completează formuarul online pentru un consult profesional.

Ce este Acidul Hialuronic?

Utilizarea Acidului Hialuronic în Stomatologie

Acidul hialuronic este o proteină care există în mod natural în corpul uman, ceea ce face ca el să fie foarte bine acceptat de organism atunci când este injectat. În general, ajută sistemul imunitar, acționând ca antioxidant, contribuie la menținerea hidratării în țesuturi, crește lubrifierea valvelor cardiace și este folosit ca adjuvant în tratamentul anti-infecțios. Cercetările din ultimii ani au identificat și o serie de afecțiuni orale care pot fi ameliorate prin folosirea acestei substanțe.

Afecțiuni stomatologice în care este util acidul hialuronic

În stomatologie, acidul hialuronic este utilizat pentru tratarea gingivitei și a altor afecțiuni gingivale, pentru a susține țesutul din jurul implanturilor dentare, pentru regenerarea parodonțiului, dar și pentru eliminarea asimetriilor faciale. Studiile de specialitate au arătat că acidul hialuronic are o acțiune antiinflamatorie și antibacteriană în cazul bolilor parodontale.

La nivelul feței, acidul hialuronic ajută la reținerea apei în țesuturi, asigurând hidratarea fibrelor de colagen și elastină care se deteriorează în timp. După vârsta de 25 de ani, pielea începe să își piardă treptat elasticitatea, iar tratamentele cu acid hialuronic îi pot reda suplețea și netezimea.

Datorită structurii sale, acidul hialuronic formează la nivelul pielii un film invizibil, transparent și elastic, acționând în același timp în profunzime, la nivelul țesuturilor. Rolul său este de a menține cele mai importante caracteristici ale epidermei tinere și sănătoase: suplețea, elasticitatea ți tonicitatea.

Această substanță de umplere este folosită de cele mai multe ori în estetică pentru mărirea buzelor și diminuarea ridurilor. De asemenea, s-a constatat că are un efect benefic și asupra cearcănelor.

Cu gama Hyaluronica, garantăm pacienților noștri rezultate vizibile imediat, obținute printr-o metodă sigură, care îi va oferi pielii tale un aspect natural și strălucitor. Aceste produse sunt realizate printr-o tehnologie revoluționară, numită T.R.U.S.T., și conțin acid hialuronic reticulat, alături de alte substanțe cu o biocompatibilitate verificată.

Fillerele injectabile pot fi folosite și pentru remodelarea conturului feței, mărirea și restaurarea volumului facial, eliminarea ridurilor și șanțurilor inestetice. Procedurile care implică utilizarea acidului hialuronic în cabinetul stomatologic pot fi aplicate în completarea unui tratament dentar sau efectuate separat.

Prețuri Acid Hialuronic

ESTETICĂ DENTARĂ (prețuri începând de la 250 Lei)

Albire interna/dinte (devital cu modificare de culoare) 300 Lei
Bijuterie dentara 250 Lei
Tratament albire profesionala la cabinet cu Laser Wiser Dental Diode 1500 Lei
Tratament albire profesionala cabinet lampa White Now 1000 Lei
Fateta ceramica presata 1500 Lei
1ml acid hyaluronic 250 EUR

Ai o urgență stomatologică?
Ne poți contacta oricând, în timpul programului de lucru!

Clinica Omega Omnident Piața Romană

Clinica Omega Omnident Floreasca