ALBIRE DENTARA

Un zambet perfect este un zambet care dezvaluie o dentitie curata si alba. Un zambet alb inseamna incredere, inseamna seductie, iar noi va suntem alaturi cu preturi reduse.

Albire cu lampa LED 800 RON, in loc de 1000 lei!
Albire cu lampa LASER 1200 RON, in loc de 1500 lei!
Profitati acum de oferta noastra de albire dentara si intampinati ziua cu un zambet!

Gratie aparaturii actuale obtinerea rezultatelor dorite se poate face mult mai eficient, intr-un timp mult mai scurt si cu mult mai putina sensibilitate dentara. Procedurile de albire cu lampa LED sau cu LASER sunt cele mai avantajoase interventii stomatologice de acest tip disponibile in cabinete in prezent.

Ce este albirea dentara cu lampa LED?

Pentru a obtine mult mai rapid, mai sigur si mai putin invaziv o nuanta mai deschisa a danturii, albirea dintilor se poate face cu ajutorul unei tehnici dentare ce apeleaza la o lampa LED. Efectuata in cabinete stomatologice, noua tehnica aduce mai putine dureri si nu are efecte secundare.

Lampa LED folosita are rolul de a accelera procesul chimic al substantelor folosite pentru albirea dentara. Intrucat in cabinet se folosesc geluri peroxidice cu concentratie mare, actiunea este potentata de aceasta lampa. Astfel creste gradul de solubilizare a substantei active, conducand la obtinerea unor rezultate mult mai bune si in timp mult mai scurt.

Tratamentul de albire cu lampa LED poate dura pana la 3 sedinte, fiecare de 30-45 de minute, in urma carora dintii se pot deschide cu pana la 10 nuante. Rezultatele obtinute difera de la pacient la pacient, fiind influentate de nuanta naturala, densitatea dintelui, porozitate, natura coloratiei, obiceiuri alimentare, numarul si durata sedintelor de albire efectuate, tipul gelului de albire utilizat.

Ce este albirea dentara cu LASER?

Tratamentul de albire dentara cu LASER este o procedura stomatologica de obtinere a unei nuante mai deschise a dintilor cu ajutorul unui laser dentar special. Acesta are rolul de a activa mai bine substanta de albire, de a accelera procesul, de a scurta durata si numarul de sedinte necesare pentru obtinerea rezultatelor dorite.

O sedinta de albire a dintilor de acest tip dureaza aproximativ o ora. Calitatea efectelor ce pot fi obtinute in interventia stomatologica este influentata de tipul de aparatura folosit si de concentratia gelului aplicat. Rezultatele, in functie de genetica si de obiceiurile alimentare, rezista de la 6 luni pana la cativa ani.

In principiu, orice persoana poate beneficia de albire dentara, cu conditia de a avea dinti sanatosi si de a nu fi alergic la unul dintre compusii solutiei folosite pentru albire.

Care sunt principalele avantaje ale tehnicilor de albire dentara cu lampa LED si LASER?

Atunci cand doriti o albire profesionista a dintilor, cele mai bune rezultate pot fi obtinute in cabinetul medicului stomatolog. Aici exista experienta, informarea, tehnica si solutiile cele mai avansate pentru efectuarea unor tratamente profesionale de albire a dintilor.

Printre cele mai importante avantaje ale procedurii stomatologice de albire mentionam:

  • posibilitatea obtinerii celei mai deschise nuante;
  • albirea dintilor uniform, mult mai rapid si mai sigur;
  • solutii cu concentratie mai mare si mult mai eficiente;
  • aparatura dentara profesionala, mult mai performanta;
  • un control mult mai bun al durerii si sensibilitatii resimtite;
  • tehnici si interventii specializate, in masura sa garanteze rezultatele dorite;
  • un zambet perfect si stralucitor de alb.

Avand in vedere ca la ora actuala foarte multe persoane acorda o importanta tot mai mare tratamentelor de estetica dentara, albirea dintilor cu LED sau LASER poate sa faca cu incredere parte din procedurile dentare curente de ingrijire a dintilor.

STABILESTE O PROGRAMARE!


Privacy Preference Center

  • PROGRAMARI