Albirea Dinților

EMAIL

Nu lasa problemele sa astepte.
Contacteaza-ne acum!

Programează-te online

Completează formuarul online pentru un consult profesional.

Un zâmbet alb și strălucitor este solicitarea cu care se prezintă din ce în ce mai mulți clienți ai cabinetelor dentare. Acesta este și motivul pentru care procedurile profesionale de albire pentru dinți fac parte și din oferta noastră de servicii. Rezultatele ce pot fi obținute prin apelarea la acest gen de tratamente sunt remarcabile, oferind o nuanță a dinților mult mai deschisă, în 1-2 ședințe.

Albirea dentară profesională este în clipa de față cea mai solicitată procedură de estetică dentară. Aparatura și soluțiile disponibile astăzi permit înlăturarea petelor, uniformizarea și deschiderea culorii dinților, cu mai multe nuanțe, în cel mai scurt timp și pentru o durată mult mai îndelungată.

Ce este albirea profesională a dinților?

În prezent există mai multe posibilități de albire a dinților, atât la domiciliu, cât și în cabinetele stomatologice. Însă cele mai eficiente, cu efecte imediate și durabile, sunt cele realizate cu cele mai noi soluții, tehnologii și aparate stomatologice, perfecționate pentru acest scop.

Din punct de vedere al tehnicii aplicate, albirea dinților profesională reprezintă o metodă simplă și nedureroasă, efectuată în cabinetul stomatologic de medicul dentist, cu produse profesionale, prin care sunt îndepărtate petele de pe dinți și este obținută o nuanță mai curată și mai deschisă a danturii.  Procedurile actuale, din cabinetele de specialitate sunt fără riscuri, nedureroase, minim-invazive și mult mai simple.

Când efectuezi albirea dinților și unde?

Albirea dinților trebuie să fie făcută întotdeauna pe dinți sănătoși. De ceea tratamentele efectuate în cabinetele specializate sunt cele mai sigure, beneficiind de recomandare și supervizate din partea medicilor care pot garanta condiții de maximă siguranță medicală.

Doar un stomatolog poate stabili care este cea mai bună și mai potrivită metodă de eliminare pete dentare și deschidere a nuanței dinților, fără promisiuni exagerate și cu informații corecte în privința rezultatelor ce pot fi obținute.

Cine are nevoie de albirea dinților?

Orice persoană care are probleme de pigmentare a dinților, datorate unor obiceiurilor alimentare, înaintării în vârstă sau are exigențe personale legate de felul în care dorește să arate dantura, poate apela la tratamente stomatologice de albire a dinților.

Produsele și tehnicile de albire profesională a dinților, realizate în cabinetele stomatologice sunt cele mai sigure și cel mai indicate pentru a obține estetica dorită.

Care sunt tehnicile de albire dinți utilizate în cabinetul nostru?

Cea mai performantă tehnică profesională disponibilă în prezent este albirea dentară cu laser. Procedura este sigură, nedureroasă și eficientă din punct de vedere al duratei necesare tratamentului și rezultatelor.

Decizia privind începerea terapiei se va face doar după un consult inițial de specialitate, în care este evaluată starea generală de sănătate a danturii, gradul de curățare, caracteristicile și particularitățile danturii fiecărui pacient.

În cele mai multe cazuri, pentru eficiență maximă, albirea dinților este precedată de realizarea unui detartraj și periaj profesional, prin care dinții sunt curățați și este înlăturată placa bacteriană. Prin această pregătire se asigură un contact mai bun al suprafeței dinților cu soluțiile  și aparatura folosită pentru albire.

Etapele procedurii de albire a dinților

Procedura de albire dentară a dinților cu laser presupune o serie de etape și proceduri. Se începe prin folosirea unui aparat de protecție din cauciuc sau plastic care are rolul de a menține gura deschisă și luarea unor măsuri de protecție a gingiilor, prin aplicarea unui gel, care se întărește și care împiedică acțiunea substanței folosită pentru albire, la nivelul acestora.

Procedura de albire

Abia apoi se trece la procedura propriu-zisă de albire a dinților, prin care se aplică pe partea exterioară a dinților un gel special cu peroxid de hidrogen, care, sub acțiunea căldurii generate de laser, duce la albirea dinților.

Laserul dentar utilizat are rolul de a activa substanța de albire și, pentru rezultate optime, va fi trecut cu mare atenție pe toți dinții. Soluția va mai fi lăsată să acționeze alte câteva minute după distribuirea uniforma, după care va fi aspirată de pe dinți cu un aspirator cu vid.

Finalul tratamentului de albire a dinților

La sfârșitul tratamentului de albire a dinților, va fi îndepărtat stratul de protecție a gingiilor și pacientul va clăti gura. Rezultatele pot fi vizibile imediat, de la prima ședință. O ședință durează aproximativ o oră. Pentru eficiență sporită se poate recurge la o a doua ședință și, dacă este necesar, chiar la mai multe ședințe.

Precauții

După intervenție, pacientul va avea o sensibilitate dentară care poate dura câteva zile și care, dacă devine supărătoare, pot fi tratată cu medicamente antiinflamatoare și analgezice prescrise de stomatolog.

Cât ține albirea dinților?

Aspectul obținut poate dura până la 6 luni și chiar mai mult, dacă sunt respectate recomandările de alimentație, întreținere și igienă dentară.  Rezultatul se poate anula mai repede, în cazul persoanelor care fumează, consumă vin roșu, cafea, ceaiuri sau alte băuturi colorate.

Care sunt avantajele tratamentelor de albire dinți cu LASER?

În clipa de față această procedură este cea mai sigură, eficientă și cu cele mai bune rezultate. Tratamentul este nedureros, durează mai puțin și oferă rezultate de mai lungă durată.

Tehnica este minim invazivă și fără efecte secundare. Aspectul dinților albiți cu tehnici profesionale va fi unul vizibil, chiar și după o singură ședință.

Este recomandat atât persoanelor care vor să scape de pigmentări și pete pe dinți, cât și pentru cei care doresc albirea dinților cu mai multe nuanțe. Este indicată pentru toți cei care își doresc o îmbunătățire a esteticii dinților în cel mai scurt timp.

Rezultatele obținute aduc reale beneficii din punct de vedere al relațiilor sociale, cresc încrederea în sine și vă ajută să zâmbiți mai des.

Cât costă un tratament de albire dinți?

Prețul pentru acest tip de terapie este în funcție de soluțiile și aparatura utilizată, manopera medicului stomatolog și numărul de ședințe considerate necesare pentru obținerea rezultatului dorit.

Chiar dacă veți plăti mai mult decât pentru un tratament de albire dinți la domiciliu, procedura durează mult mai puțin, se desfășoară în condiții sigure și supravegheate și este cea mai eficientă de pe piață.

Dacă doriți să beneficiați de cele mai noi tratamente de albire dinți, sunați pentru programarea unei consultații pregătitoare!

Prețuri Albirea Dinților

ESTETICĂ DENTARĂ (prețuri începând de la 250 Lei)

Albire interna/dinte (devital cu modificare de culoare) 300 Lei
Bijuterie dentara 250 Lei
Tratament albire profesionala la cabinet cu Laser Wiser Dental Diode 1500 Lei
Tratament albire profesionala cabinet lampa White Now 1000 Lei
Fateta ceramica presata 1500 Lei
1ml acid hyaluronic 250 EUR

Ai o urgență stomatologică?
Ne poți contacta oricând, în timpul programului de lucru!

Clinica Omega Omnident Piața Romană

Clinica Omega Omnident Floreasca