Toate campurile sunt necesare.

Inchideti Formularul de Programari

Albirea dintilor

Preturi incepand de la 50 de lei

 

Albirea dintilor este o procedura care da stralucire dintilor patati, decolorati sau, in general, ingalbeniti si poate fi aplicata asupra dintilor vitali, cu o structura a dintelui nedeteriorata.

Noile materiale si tehnologii disponibile astazi usureaza cu mult drumul catre un zambet mai alb. Procedura de albire propusa poate fi efectuata fie la clinica noastra fie la domiciliul clientului.

Albirea la clinica OMEGA OMNIDENT este un proces sigur, convenabil si la un pret eficient, necesitand doar o sedinta care se poate finaliza in aproximativ 90 de minute. Se aplica, initial, un gel activ pe suprafata dintelui. Apoi se utilizeaza o tehnologie speciala luminica pentru activarea gelului. Procesul se repeta la 3-4 intervale pentru obtinerea rezultatelor optime.

Albirea la domiciliu dureaza intre 1-2 saptamani pentru finalizare si necesita fabricarea de gutiere dentare individualizate, care se vor purta zilnic timp de 30 de minute. Procesul total necesita 2 sedinte.

Ocazionat, pacientii pot experimenta slabe sensibilitati la mancarea si bauturile reci timp de 1-2 zile dupa aplicarea procedurilor. In afara de aceste sensibilitati temporare, albirea dintilor nu cunoaste alte efecte secundare.

STABILESTE O PROGRAMARE!


Nume (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

EV SSL