Albirea Dinților

EMAIL

Nu lasa problemele sa astepte.
Contacteaza-ne acum!

Programează-te online

Completează formuarul online pentru un consult profesional.

Ce este Albirea Dinților?

Albirea dinților este o procedură care dă strălucire și un aspect curat, estetic dinților pătați, decolorați sau îngălbeniți și poate fi aplicată la dinții cu o structură nedeteriorată.

Noile materiale și tehnologia LASER, disponibilă in clinicile stomatologice Omega Omnident îți oferă garanția unui rezultat de excepție!

Clinicile Omega Omnident aplică două protocoale de albire a dinților, ambele sigure si estetice: albirea dinților cu LASER, în cabinet și albirea dinților acasă (folosind o substanță specială, aplicata conform  procedurii recomandate de medicul dentist).

Albirea dinților cu LASER

Albirea dinților cu LASER presupune aplicarea pe dinți a unei substanțe de albire, care accelerează procesul de albire sub acțiunea căldurii generate de un laser. Eficacitatea intervenției este influențată de substanța folosită (geluri cu peroxid de hidrogen cu concentrații cuprinse între 25% si 40%) și varianta de laser utilizată.

Albirea dinților cu LASER se realizează doar în cabinet

Acest tip de tratament poate fi efectuat doar în cabinetul unui medic stomatolog. Intervenția va fi realizată doar după o consultație stomatologică amănunțită și numai după eliminarea tuturor problemelor dentare existente.

Protocolul albirii dinților cu LASER

Pentru tratamentul de albire a dinților cu LASER, medicul stomatolog va aplica un protocol specific, descris în detaliu în rândurile de mai jos.

Etapa 1 în albirea dinților cu LASER : Protejarea gingiilor

Această etapă implică folosirea unui dispozitiv de protecție din cauciuc sau plastic, care are rolul de a menține gura deschisă. Apoi, pentru a proteja gingiile de soluția de albire, va fi aplicată o barieră la nivelul acestora, respectiv un gel care se întărește.

Etapa 2: Aplicarea substanței de albire și utilizarea LASER-ului pentru activare

Cu ajutorul unei seringi, stomatologul va aplica substanța de albire pe partea exterioara a dinților, după care va trece un laser-stilou peste fiecare dinte, pentru a activa compusul.

După ce vor fi tratați toți dinții, medicul va mai lăsa substanța câteva minute, apoi va trece la curățarea soluției, folosind un instrument cu vacuum. În funcție de rezultatele dorite, procedura poate fi repetată de încă două ori.

Etapa 3: Îndepărtarea substanței active de albire a dinților

Atunci când intervenția de albire a dinților cu LASER a fost încheiată, va fi îndepărtat ușor stratul de protecție a gingiilor și pacientul va fi rugat să clătească gura cu apă.

Cât durează ședința de albire a dinților la cabinet? Cât durează rezultatul?

O ședință de albire a dinților în cabinetul stomatologic durează aproximativ o oră. Costurile intervenției pot fi influențate de manopera medicului stomatolog, de tipul de substanță și de aparatura folosită. Efectele obținute pot dura de la 6 luni până la câțiva ani, în funcție de menținerea igienei orale și de tipul de alimente consumate.

Precauții și recomandări

După acest tip de tratament, în cele mai multe cazuri crește sensibilitatea dentară, care poate fi una moderată sau chiar ridicată. Această sensibilitate poate dura câteva zile și, dacă devine supărătoare, medicul îți poate prescrie anumite medicamente.

Nu toate persoanele sunt candidați potriviți pentru procedura de albire a dinților cu LASER. Iar la unii pacienți, din cauza fumatului, a consumului de vin roșu, ceai negru sau alte băuturi și alimente colorate, rezultatele durează mai puțin.

Avantajele albirii dinților cu LASER

Avantajele tratamentului de albire cu LASER sunt net superioare intervențiilor clasice sau celor efectuate la domiciliu. Albirea este minim invazivă și poate fi realizată mai rapid, în cele mai multe cazuri într-o singură ședință. Procedura realizată sub supraveghere medicală este mai eficientă, fără riscuri sau efecte secundare, iar rezultatele sunt vizibile imediat.

Pentru a te bucura cât mai curând de avantajele tratamentului cu LASER, fă-ți o programare!

Albirea dinților acasă

Albirea dinților acasă durează 1-2 săptămâni și necesită confecționarea de gutiere dentare individualizate, care vor fi purtate zilnic, timp de 30 de minute.

Ocazional, pacienții pot experimenta slabe sensibilități la contactul dinților cu alimente și băuturi reci, timp de 1-2 zile după încheierea procedurilor. În afară de aceste sensibilități temporare, albirea dinților nu provoacă alte efecte secundare.

Prețuri Albirea Dinților

ESTETICĂ DENTARĂ (prețuri începând de la 250 Lei)

Albire interna/dinte (devital cu modificare de culoare)300 Lei
Bijuterie dentara250 Lei
Tratament albire profesionala la cabinet cu Laser Wiser Dental Diode1500 Lei
Tratament albire profesionala cabinet lampa White Now1000 Lei
Fateta ceramica presata1500 Lei
1ml acid hyaluronic250 EUR

Ai o urgență stomatologică?
Ne poți contacta oricând, în timpul programului de lucru!

Clinica Omega Omnident Piața Romană

Clinica Omega Omnident Floreasca