Oferta Cleaning Complet

Stiati ca cele mai mari probleme dentare apar din cauza placii bacteriene si a depunerilor de tartru? In faze avansate, tartrul duce la boala parodontala, principala cauza a pierderii dintilor.

Pastrati-va sanatatea orala si dintii naturali, luand masuri de intretinere!

Suntem alaturi de voi sa aveti grija de dintii vostri cu oferta imbatabila:

Consultatie, detartraj, periaj profesional si air flow la doar 250 lei in loc de 650 lei!
De ce e important cleaning-ul complet?

Pastrarea igienei dentare face parte din obiceiurile care contribuie la mentinerea aspectului curat si a sanatatii dintilor. Spalarea pe dinti de minim doua ori pe zi si curatarea cu ata dentara ar trebui sa faca parte din rutina de ingrijire a fiecarei persoane. Iar vizita de doua ori pe an la medicul dentist si efectuarea unor interventii stomatologice periodice de consultatie, detartraj, periaj profesional si air flow este recomandat sa intre in reflexul tuturor.

Oricat de bine ne-am spala pe dinti si orice tip de periuta si ata dentara am folosi, tot exista zone si locuri pe care nu le putem curata complet sau care sufera de la actiunea acidului din saliva sau de la consumului de mancaruri si bauturi colorate. Astfel se formeaza si se depune placa bacteriana si tartrul. Acestea, daca nu sunt curatate si indepartate la timp, pot provoca afectiuni dentare mai grave.

Ce este de facut pentru a indeparta placa bacteriana si tartrul?

Neglijarea curatarii profesionale a dintilor poate duce la sangerari, atacarea gingiilor, la retractie gingivala, la gingivita, la afectarea structurii osoase a maxilarelor, la parodontoza si la pierderea dintilor.

Pentru a nu lasa placa si tartrul sa se depuna, pe langa o igiena dentara stricta si atenta, este bine sa mergeti la dentist pentru interventii stomatologice de detartraj, periaj profesional si airflow. Apelarea la aceste proceduri stomatologice, cel putin o data la 3-6-12 luni, va ajuta sa aveti o dantura sanatoasa, curata, fara pete si fara probleme.

Care sunt avantajele apelarii la detartraj, periaj si air flow?

Prin aplicarea de interventii stomatologice de igienizare profesionala a dintilor, depozitele de tartru de la nivelul gingiei sunt curatate si indepartate, reducand considerabil riscurile implicate. Astfel sangerarea, umflarea tesutului gingival si toate complicatiile ce urmeaza, pot fi prevenite si eliminate de la inceput. Doar astfel puteti tine sub control toate bolile gingivale si pastra o igiena dentara perfecta.

Detartrajul, periajul profesional si air flow-ul periodice sunt cele mai potrivite masuri pentru a preveni bolile gingivale si parodontale.

Care sunt cele mai importante beneficii ale curatarii profesionale a dintilor?

Pentru a avea parte de o igiena dentara profesionala si corecta este foarte important sa mergeti la dentist in mod regulat pentru o curatare profesionala.

Iata, care sunt beneficiile procedurilor de detartraj, periaj si air flow:

  • puteti scapa de complicatii dentare ulterioare, ce nu pot fi sesizate cu ochiul liber;
  • medicul stomatolog poate detecta din timp si trata probleme precum abcese, cariile incipiente, plombe sparte, fracturile dentare etc.;
  • pot fi curatate petele dentare care apar in timp datorita obiceiurilor alimentare;
  • preveniti aparitia si evolutia bolilor gingivale si parodontale;
  • dintii vor arata mai albi, mai stralucitori, mai sanatosi.

Igienizarea dentara regulata este o metoda simpla, usor de tolerat, cu costuri minime, care va poate ajuta sa aveti o igiena orala mai buna si o dentitie mai sanatoasa. Apeland la ea, cat de des este posibil, puteti preveni si reduce astfel costurile legate de interventiile stomatologice ulterioare.

STABILESTE O PROGRAMARE!


Privacy Preference Center

  • PROGRAMARI