Coroane Ceramice

EMAIL

Nu lasa problemele sa astepte.
Contacteaza-ne acum!

Programează-te online

Completează formuarul online pentru un consult profesional.

Ce sunt Coroanele Cermice?

Coroanele ceramice – soluția ideală pentru dinții deteriorați sau devitalizați

Coroane din ceramică presată

Coroanele din ceramică presată se folosesc în special pentru recondiționarea dinților din față, pentru a le conferi acestora un aspect translucid natural. Ceramica este prietenoasă și cu gingia, fiind un material biocompatibil, care nu afectează sănătatea sau forma gingiei și nu provoacă alergii. Tehnologia performantă CAD-CAM permite realizarea acestor coroane cu o mare precizie, care ajută la potrivirea perfectă pe dinte și țesutul gingival.

Încă un avantaj al coroanelor din ceramică presată este acela că, în cazul în care dintele astfel acoperit va necesita intervenții ulterioare la nivelul canalelor radiculare, nu este necesar să fie scoase, așa cum se întâmplă în cazul coroanelor pe suport metalic. Este suficient să se intervină endodontic printr-un orificiu făcut prin coroană, care poate fi obturat ulterior cu un material din rășini compozite – procedura este similară cu aceea care se aplică unui dinte natural.

Tehnologia modernă pe care o utilizăm în clinicile noastre ne permite folosirea unei game variate de materiale ceramice, care se apropie foarte mult de duritatea celor realizate din metal. Deși este ceva mai costisitoare, coroana din ceramică presată oferă multiple avantaje pe termen lung.

Clinicile OMEGA OMNIDENT colaborează exclusiv cu laboratoare profesionale, care folosesc materiale de calitate superioară. Astfel, le putem garanta pacienților noștri obținerea celor mai bune rezultate.

Coroane dentare ceramice pe suport de zirconiu

Coroanele dentare ceramice pe suport de zirconiu sunt folosite pentru a reconstitui atât dinții din față, cât și dinții posteriori, inclusiv pe cei care au fost afectați de rupturi, fracturi, sau din care a mai rămas doar o bucățică. Avantajul estetic al suportului de zirconiu față de suportul metalic este că zirconiul nu este deloc vizibil dedesubtul materialului ceramic, față de metal, care deseori lasă la vedere o margine gri.

Zirconiul este și el un material biocompatibil, care se utilizează și în implantologie, pentru a înlocui structurile din titan.

Împreuna cu colaboratorii noștri din domeniul tehnicii dentare, reușim să realizăm coroane dentare ceramice pe suport de zirconiu care arată și oferă senzația de dinți naturali.

Prețuri Coroane Ceramice

ESTETICĂ DENTARĂ (prețuri începând de la 250 Lei)

Albire interna/dinte (devital cu modificare de culoare) 300 Lei
Bijuterie dentara 250 Lei
Tratament albire profesionala la cabinet cu Laser Wiser Dental Diode 1500 Lei
Tratament albire profesionala cabinet lampa White Now 1000 Lei
Fateta ceramica presata 1500 Lei
1ml acid hyaluronic 250 EUR

Ai o urgență stomatologică?
Ne poți contacta oricând, în timpul programului de lucru!

Clinica Omega Omnident Piața Romană

Clinica Omega Omnident Floreasca