De ce e important să ai un serviciu dentar pentru companii cu o clinică dentară deschisă non-stop?

Omega Omnident - De ce e important să ai un serviciu dentar pentru companii cu o clinică dentară deschisă Non-Stop?

Serviciul de urgențe stomatologice este unul de care orice persoană are nevoie la un moment dat. Fără a fi vorba de neglijență sau frică de stomatolog, tuturor ni se poate întâmpla să ne confruntăm cu un episod de durere acută, cauzată de o afecțiune neștiută sau depistată sau să suferim un traumatism la nivelul dinților. Cum în clipa de față, pentru a deveni mai atractive și de încredere pentru angajați, companiile oferă acces la diverse pachete medicale, iar serviciile stomatologice sunt și ele de maximă importanță, dacă sunteți un manager cu viziune, merită să luați în calcul și includerea în pachetul de beneficii a unui serviciu dentar pentru companii cu o clinică dentară deschisă non-stop.

Care sunt avantajele unui pachet de servicii dentare pentru angajați de la o clinică stomatologică deschisă non-stop?

Pe lângă beneficiile stomatologice generale pe care intervenția cât mai din timp le are, alte avantaje ale unei achiziții de servicii dentare pentru companii sunt:

1. Oferă acces la tratamente stomatologice de urgență tuturor angajaților

Oricât de mică sau de mare ar fi compania, toți angajații pot dispune de o clinică dentară la care pot apela pentru probleme stomatologice de urgență sau care necesită soluționare cât mai rapidă.

2. Se poate obține un cost mai mic, decât în caz individual

Fiind vorba despre un pachet de servicii calculat la mai multe persoane, costul în caz de nevoie, va fi unul mult mai mic decât atunci când fiecare angajat apelează la servicii pe cont propriu.

3. Acces la servicii stomatologice premium și de cea mai bună calitate

Fiind o clinică ce dispunem de aparatură avansată și medici specialiști, angajații companiei voastre vor beneficia de acces la servicii de cea mai bună calitate, fără să se mai gândească la costuri sau dacă îți permit sau un astfel de serviciu.

4. Se pot face reduceri și pentru alte servicii stomatologice

Orice beneficiar al unui pachet de servicii dentare de la companie, poate discuta cu noi și despre oportunitatea de a achiziționa de alte servicii stomatologice cu discount sau chiar de a include în oferta generală și alte tratamente stomatologice de maximă importanță, cum ar fi, de exemplu, vizitele regulate și de prevenție.

5. Există posibilitatea de a oferi discounturi și pentru alți membri ai familiei

În cazul în care un alt membru al familiei are nevoie de un serviciu stomatologic de urgență, există posibilitatea de a beneficia și el mult mai rapid de serviciul de urgență, în baza abonamentului deținut de angajat.

6. O imagine mai bună pentru compania ta

Serviciile stomatologice ar trebui să fie o prioritate pentru orice angajator, la fel cum sunt și alte tipuri de servicii medicale generale. Dacă vreți să contribuiți la atractivitatea ofertei de muncă și avantajelor oferite angajaților companiei, includeți în pachetul de beneficii și serviciul dentar de urgență.

Dacă avantajele oferite de clinicile noastre corespund și intențiilor dumneavoastră de angajator, vă așteptăm să discutați mai multe detalii cu un membru al echipei noastre de vânzări.

Terapia cu plasma pentru paradontoza avansată. Ce este. Recomandări. Precauții
Parodontoza sau parodontita este afecțiune cronică a gingiilor la care se ajunge doar dacă nu sunt luate...
Citește mai mult
Extracția dentară chirurgicală. Ce trebuie să știi?
Sunt situații în care, datorită unor complicații, extracția dentară simplă nu mai este o intervenție...
Citește mai mult
Ce este Laterodeviație Mandibulară și care sunt soluțiile?
Există o serie de anomalii dentare, pentru a căror diagnosticare și tratare este nevoie de o evaluare...
Citește mai mult
Dentofobia sau frica de dentist
Vizitele regulate la medicul dentist ne pot ajuta să prevenim și să tratăm probleme stomatologice minore,...
Citește mai mult

Ai o urgență stomatologică?
Ne poți contacta oricând, în timpul programului de lucru!

Clinica Omega Omnident Piața Romană

Clinica Omega Omnident Floreasca