Echipa

Omega Omnident - Clinica Stomatologică alină durerea vorbind în 8 limbi

Dacă ne întrebi ce ne diferențiază, răspundem: diversitatea.

Aceasta pentru că la noi în cabinet putem să te întrebăm „te doare” în opt limbi. Echipa medicală e reunită din colțuri variate ale lumii, a mers la specializări în alte locuri și așa putem vorbi limba cât mai multor pacienți.

Este motivul pentru care pacienți din multinaționale vin spre noi, fiindcă noi nu avem granițe culturale, dimpotrivă, noi dorim să le extindem.

Să ne înțelegeți. La noi în cabinet se vorbește:  albaneză, arabă, engleză, franceză, italiană, germană, rusă și, bineînțeles, limba română.

Apoi este diversitatea serviciilor stomatologice.

Pentru că paleta de servicii medicale este variată și acoperă toată plaja: endodonție, implantologie estetică, protetică, parodontologie, chirurgie și, în una dintre clinici, chiar urgențe.

Iar în această diversitate de servicii, pe noi în diversitatea noastră ca specialitate și oameni ne susține tehnologia variată, de ultimă oră.

Mă numesc Kozeta Moisidis, sunt medic stomatolog specializat în chirurgie dentară și antreprenor. Mamă, soție, om.

Și dacă vă întrebați care e locul meu pe harta diversității, eu sunt cea care vorbește limba albaneză.

Și dacă mă întrebi ce mă recomandă ca profesionist, răspund simplu: „Sunt creator de zâmbete.”

Echipa OMEGA OMNIDENT

Echipa OMEGA OMNIDENT este pregătită să îți ofere cele mai bune tratamente dentare! Avem experiență, răbdare, empatie, dotări și materiale care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate! Folosim cele mai performante tehnologii, menite să îți redea sănătatea danturii și zâmbetul natural!

DR. KOZETA MOISIDIS
Absolventă a Facultății de Stomatologie, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, București, în anul 2005
Medic Specialist în Chirurgie Dento-Alveolara

 • A ales stomatologia pentru că este o profesie practică și a contat mult îndemânarea sa.
 • Cele mai complicate intervenții chirurgicale pe care le-a efectuat au fost la pacienți cu defecte osoase sau traumatisme dento-alveolare.
 • Consideră că elementele cela mai importante în relația cu pacientul sunt răbdarea, comunicarea și respectul.
 • Este pasionată de gătit, grădinărit și turism.
 • Desertul său preferat este Revani cu înghețată de vanilie.
 • Printre filmele sale favorite se numără Nașul și Filantropica.
 • Dr. Kozeta Moisidis a pus bazele clinicilor Omega Omnident în anul 2011, din dorința de a oferi pacienților din România servicii stomatologice la standarde internaționale de calitate și siguranță. A reușit în timp să doteze cabinetele cu aparatură performantă, de ultimă generație și să aducă alături de ea specialiști de elită. Tehnologia de ultimă oră și materialele de calitate superioară folosite în clinicile sale, alături de echipa la sudarea căreia a contribuit îi evidențiază și calitățile antreprenoriale.

DR. EL HALLAK JAMIL HANI
Absolvent al Facultății de Medicină Dentară, Universitatea „Ovidius” din Constanța
Medic Dentist Primar, Specialist în Estetică Dentară

 • A preluat pasiunea și interesul pentru stomatologie de mic, de la tatăl său: „Am avut și noroc cu faptul că îmi place mult ce fac, și cu tata dentist, am fost curios de devreme”.
 • În relația cu pacientul, este atent la detalii și consideră că o bună comunicare este elementul de bază.
 • În timpul liber, îi face plăcere să practice squash și să călătorească.
 • Îi plac dulciurile libaneze cu ashta (cremă de lapte libaneză).
 • Filmul său preferat este Ziua Independenței.

DR. ABDULLAH SABBAGH
Master si Diplomă în Medicină Dentară, Universitatea Internațională Siriană de Științe și Tehnologie
Specialist în Endodonție

 • A ales stomatologia pentru că o consideră combinația perfectă dintre artă și medicină.
 • Crede că elementul cel mai important în relația cu pacientul este stabilirea unei conexiuni care să faciliteze încrederea și vindecarea.
 • Este pasionat de mecanică, bucătărie și îi plac animalele.
 • Desertul său preferat este baclavaua cu fistic.
 • Filmul favorit este Dispari în 60 de secunde.
 • Recomandă clinicile Omega Omnident pentru că folosesc tehnologie de top și au un personal excepțional, o echipă care știe să aibă grijă de colegi și pacienți.

DR. MOHAMAD AL KHATIB
Medic Specialist în Ortodonție
Facultatea de Medicină și Farmacie, cursuri Complex Intervention in Orthodontics (Chris Chang), Spark Aligners, Damon Autoligaturant System, Growth Modifications Techniques

 • De ce ați ales stomatologia? - Îmi place să văd oamenii zâmbind, pentru că adesea oamenii deși sunt fericiți, sunt complexați de zâmbetul lor. Iar stomatologia este ramura medicală care pune zâmbete pe chipurile oamenilor.
 • Care a fost cea mai dificilă intervenție pe care ați efectuat-o? - Nu pot să numesc o intervenție în particular care să fi fost atât de grea încât să îmi fi pus probleme majore. Fiecare caz tratat este o provocare, dar desigur că există și cazuri de o complexitate mai mare, patologii aparte, complicații care pot apărea, însă cele mai provocatoare, căci nu aș vrea să le numesc dificile, sunt cele care combină mai multe tipuri de probleme, malocluzii, carii, probleme paradontologice, toate combinate, care necesită colaborare interdiciplinara.
 • Care este elementul cel mai important în relația cu pacientul? - Încrederea. Dacă un pacient nu are încredere în personalul medical în mâinile căruia și-a încredințat sănătatea, atunci este greu să construiești o relație bazată pe colaborare și respect. Și de aceea, tot ceea ce fac, modul în care le vorbesc pacienților, de multe ori pe înțelesul lor, este pentru a le căștiga încrederea, pentru a-i face să se așeze cu drag și fără frică pe scaunul stomatologic.
 • Ce hobby-uri aveți? - Gătitul și călătoriile.
 • Care este desertul dumneavoastră preferat? - Kunafa, un desert oriental.
 • Filmul preferat? - The Godfather.
 • De ce ar trebui să aleagă pacienții clinica Omega Omnident? - Pentru că este o echipă multidisciplinară formată din profesioniști, din medici cu o preocupare pentru educația medicală continuă, al căror scop este să pună zâmbete sănătoase pe chipurile pacienților.

DR. POPÂRLAN FLORIN
Medic Specialist în Protetică Dentară

 • În timpul liceului, mi-am dat seama că, făcând bine, primești înzecit satisfacție emoțională și curând am realizat că cel mai bun lucru pe care aș putea să îl fac ar fi o specialitate medicală. Având în vedere că frecventam destul de des medicul meu stomatolog, mi-am dat seama că acesta e viitorul meu. Privind în urmă, sunt convins că această alegere e cea mai bună și potrivită pentru mine. Respir prin această specialitate și nu mă văd făcând altceva pe viitor
 • Probabil cele mai dificile manopere stomatologice se întâlnesc la pacienții cu reflex de vomă și cu deschiderea redusă a gurii. La un astfel de pacient a trebuit să refac toate plombele învechite și alte carii existente la acel moment, într-o singură zi, înainte să plece din țara
 • Cele mai importante elemente în relația cu pacientul sunt comunicarea și empatia
 • În timpul liber, mă pasionează istoria, muzica, drumețiile montane și sporturile (fotbal și Formula 1)
 • Desertul meu preferat este Cremșnitul
 • Filmul preferat - Stăpânul inelelor
 • Pacientul de azi și mâine ar trebui să aleagă clinicile dentare, care sunt multidisciplinare, în care fiecare medic acoperă câte o ramură pe care e bine specializat, iar clinica Omega Omnident oferă aceste servicii pacientului, cu o aparatură de ultimă generație. De altfel, serviciul de urgențe aduce un plus considerabil pacienților care au nevoie de tratarea durerilor în oricare parte a zilei

DR. GEORGE LANGA
Medic Specialist în Protetică și Estetică Dentară

LILIANA DRAGONU
Asistent Medical

NICULINA PĂVĂLOIU
Asistent Medical

Filosofia noastră de tratament se bazează pe conservarea și îngrijirea dinților naturali, și nu pe aplicarea unor terapii inutile. Acolo unde nu este posibil, protetica și implantologia ne ajută să îți restaurăm dantura. Abordarea noastră constă în aducerea sănătății tale orale la perfecțiune, în urma examinării atente și pe baza dialogului permanent între medic și pacient. Specialiștii noștri îți vor oferi toate informațiile necesare despre procedurile de tratament și toate opțiunile posibile. Astfel, poți fi sigur că vei beneficia de cel mai bun plan de tratament!

Ai o urgență stomatologică?
Ne poți contacta oricând, în timpul programului de lucru!

Clinica Omega Omnident Piața Romană

Clinica Omega Omnident Floreasca