Toate campurile sunt necesare.

Inchideti Formularul de Programari

Endodontia

Preturi incepand de la 50 de lei

Endodontia este specialitatea care se ocupa cu tratamentul complet si complex al afectiunilor de la nivelul canalelor radiculare si reprezinta baza stomatologiei, deoarece durata de viata a dintelui depinde in primul rand de corectitudinea acestui tratament.

Terapia canalului radicular este un tratament specializat pentru a salva dintii deteriorati sau bolnavi datorita unei carii adanci sau unei leziuni traumatice a pulpei dentare. Pulpa este tesutul moale din interiorul dintelui care contine vase de sange, nervi si tesuturile conjunctive ale dintelui. Daca pulpa infectata nu este tratata, se formeaza un abces la varful radacinii, care poate da dureri severe si se inflameaza. Chiar daca nu apare durerea, anumite substante eliberate de bacteriile existente in pulpa bolnava pot cauza deteriorarea osului care inconjoara dintele, ducand la o potentiala pierdere a acestuia.

Procedura implica inlaturarea pulpei bolnave din cavitatea pulpara si canalele radiculare ale dintelui. Odata indepartata pulpa, canalele sunt curatate, dezinfectate si astupate.

Dupa terminarea completa a procedurii radiculare, in general, este necesara o coroana pentru a proteja dintele impotriva fracturarii. De obicei, tratamentul necesita o sedinta la sediul clinicii OMEGA OMNIDENT si dureaza intre 30 si 70 de minute pentru a se finaliza, sub anestezie locala.

Consultatie de specialitate 100 Lei
Extirpare pe dinte vital monoradicular 100 Lei
Extirpare pe dinte vital pluriradicular 200 Lei
Aplicare folie diga 50 Lei
Anestezie 20 Lei
Pansament devitalizant 100 Lei
Drenaj endodontic / canal 70 Lei
Aplicare hidroxid calciu / canal 70 Lei
Tratament antibiotic / canal 70 Lei
Indepartare corp strain intraradicular 200 Lei
Retratare si obturatie a canalelor radiculare 400 Lei
Aplicare MTA 450 Lei
Aplicare pivot fibra sticla 200 Lei
Obturatie dinte monoradicular 100 Lei
Obturatie dinte pluriradicular 200 Lei

STABILESTE O PROGRAMARE!

Nume (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

EV SSL