Toate campurile sunt necesare.

Inchideti Formularul de Programari

Implant Dentar

Redobândește-ți zâmbetul în proporție de 99% și primești un cadou!

 

Ai un dinte lipsă? Cu toții știm că pierderea dinților influențează sănătatea generală a organismului. Aceasta poate duce la urmări grave precum mestecare îngreunată și apariția unor probleme la nivelul stomacului și al aparatului digestiv.

Pentru a evita astfel de situații, implantul dentar este cea mai eficientă soluție de a înlocui dinții lipsă, ca alternativă la punțile dentare. Spre deosebire de acestea, implantul îți redă dicția, estetica bucală și protejează dinții naturali, precum și osul în care aceștia sunt integrați.

Alege implantul dentar, singura soluție care îți redă zâmbetul în proporție de 99%!

La clinica Omega Omnident, după efectuarea lucrării, în funcție de complexitatea acesteia, primești unul din cele trei cadouri din partea noastră:

 • Periuță electrică Oral-B
 • Duș bucal Dr. Mayer
 • Un cadou surpriză pentru cazuri complexe

La Omega Omnident, prețul unui implant dentar cu bont protetic inclus începe de la 400 Euro și variază în funcție de marca implantului ales.

 

Solicită gratuit un plan de tratament și un deviz

 

La clinica Omega Omnident, noi te ajutăm să economisești timp și să sari peste vizita de consultație!

Înainte de a te întâlni cu medicul nostru chirurg, putem comunica online pentru a stabili un plan de tratament și un deviz estimativ.

Iată care sunt pașii necesari de urmat:

 • Ne trimiți o radiografie cu dantura ta, pe email;
 • Echipa noastră de chirurgi va efectua o analiză GRATUITĂ a cazului tău;
 • Îți trimitem prin email un plan de tratament și un deviz estimativ, în funcție de complexitatea cazului tău;
 • În felul acesta, timpul este de partea ta! Completează formularul alăturat pentru a intra în legătură cu noi.

În felul acesta, timpul este de partea ta! Completează formularul alăturat pentru a intra în legătură cu noi.

 

Iată ce trebuie să știi despre procesul de implantare

 

De vorbă cu specialiștii Omega Omnident în chirurgie dentară

Echipa de chirurgi Omega Omnident are mulți ani de experiență materializată prin sute de cazuri rezolvate cu succes. Te invităm la o discuție deschisă cu aceștia despre așteptările pe care trebuie să le aibă viitorul pacient pentru implantare dentară.

  Absolvent al Facultatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti – Membru al Asociatiei Romane de Chirurgie OMF

  View profile

  Dr. Kozeta Moisidis

  Medic Specialist in Chirurgie Dento-Alveolara

  Dr. Nikola Kostovski

  Medic specialist in chirurgie buco-maxilo-faciala

  Dr. Moisidis: Mulți oameni sunt surprinşi de cât este de ușoară intervenţia chirurgicală de inserare a unui implant dentar. Realitatea este că majoritatea pacienților nu resimt durere în timpul operaţiei ci doar un ușor disconfort post-operator. Implanturile dentare înlocuiesc rădăcinile dinţilor. Ele sunt inserate direct în osul maxilar. De ele se atașează coroane sau proteze dentare ce imită aspectul dinţilor naturali, creând sistemul de înlocuire, ce poate varia de la o simplă coroană la o punte dentară de dimensiuni mai mari. Această operaţiune poate avea loc imediat sau câteva luni mai târziu, în funcție de particularităţile fiecărui caz.

  Dr. Kostovski: Majoritatea sistemelor moderne de implanturi dentare sunt fabricate din titan pur sau aliaje de titan comerciale. Acest metal are o capacitate unică de a fuziona direct cu osul printr-un proces cunoscut sub numele de osteointegrare (“osteo” – os; “integrare” – fuziune cu). Prin urmare, este extrem de important ca implantul să fie conceput astfel încât să maximizeze suprafaţa de contact a acestuia cu osul. Acest lucru se realizează în două moduri: prin fabricarea implantului sub formă spiralată, de șurub cu filet multiplu, şi prin modificarea suprafeței acestuia, cu aplicarea de asperităţi microscopice. Se permite astfel montarea cu precizie a implantului și stabilizarea acestuia, factori esenţiali pentru a iniția vindecarea și fuziunea. Forma de şurub a implantului pare să îi sperie pe mulţi. Introducerea unui şurub în os pare foarte dureroasă dar în realitate este chiar invers. Haideţi să vedem procedura pas cu pas!

  Înaintea intervenției chirurgicale…

  Dr. Moisidis: Intervenţia de inserare a unui implant dentar este o procedură relativ minoră, mai ales atunci când s-a făcut o planificare prealabilă adecvată. Pregătirea se referă de obicei la efectuarea unei radiografii (cu raze X) si chiar a unei tomografii computerizate şi implică adesea utilizarea unui instrument chirurgical de precizie.

  Pregătirea permite determinarea ocluziei (muşcăturii) în locul unde vor fi inseraţi dinții noi de înlocuire, locul exact unde vor fi introduse implanturile în os pentru a sprijini dinţii, precum şi cantitatea și calitatea osului în care acestea vor fi inserate. Aşadar, după cum puteți vedea, nimic nu este lăsat la voia întâmplării.

  Dacă aveți temeri legate de intervenția chirurgicală este bine să ne avertizaţi din timp. Deși aproape toate implanturile sunt introduse folosind anestezie locală, temerea ușoară poate fi înlăturată prin administrarea prealabilă a unui sedativ sau a unui medicament anti-anxietate, administrat oral sau intravenos. După administrarea anesteziei locale vom testa zona înainte de a începe, pentru a ne asigura că a amorțit și că nu veţi simți nimic.

  În timpul intervenţiei…

  Dr. Kostovski: Una din cele mai importante etape ale intervenţiei chirurgicale se numește „pregătirea locului”. În os se realizează un canal relativ mic, o gaură de fapt. Aceasta se numeşte osteotomie (“osteo” – os; “tomie” – a tăia sau separa). Prin incizii mici în ţesutul gingival se creează o cale de acces la os formând astfel mici “decopertări”, așa cum sunt numite (similar deschiderii unui plic), pentru a permite vizualizarea formei și amplasării osului.

  În cazul în care a fost făcut un șablon sau ghidaj chirurgical acesta va fi plasat în cavitatea bucală, iar locurile pentru osteotomie vor fi pregătite prin șablonul respectiv, pentru a se asigura poziționarea corectă a implanturilor. Urmează o etapă de frezare prin care se dimensionează locul respectiv, astfel încât acesta să se potrivească perfect formei implantului, garantând o fixare precisă. Uneori implanturile pot fi inserate fără decopertări ale gingiei sau incizii, dacă există garanţia că osteotomiile pot fi făcute în locurile exacte, ceea ce necesită o calitate foarte bună a osului şi ghidaje chirurgicale de precizie.

  Procedura de frezare este de o importanţă critică pentru succesul intervenţiei, pentru a se asigura că implanturile „prind”, fuzionând cu osul. Țesutul osos viu necesită o manipulare foarte atentă, folosind o presiune ușoară și răcire abundentă cu apă, astfel încât să nu fie afectat de supraîncălzire, care poate duce la pierderea de masă osoasă acolo unde este cel mai mult nevoie – în contact direct cu suprafețele implantului. Pot fi resimțite ușoare vibrații asociate cu procesul de pregătire osoasă, dar sunt întotdeauna bine tolerate.

  Următorul pas este inserarea verticală a implanturilor în locurile respective, astfel încât procesul de vindecare să poată începe. Implanturile dentare sunt sterile şi este deosebit de important ca suprafețele lor să nu fie atinse. Implanturile trec direct din ambalajul lor steril în locurile unde s-a făcut osteotomie. După intervenție se fac de obicei radiografii, pentru a verifica poziționarea corectă a implantului.

  Intervenţia chirurgicală se încheie cu închiderea țesuturilor gingivale decopertate. Se fac suturi (cusături) neresorbabile, care trebuie îndepărtate în 1-2 săptămâni.

  Despre așteptările post-operator

  Dr. Moisidis: Datorită naturii intervenției chirurgicale, și în condițiile unei manipulări blânde a ţesuturilor, așa cum a descris colegul meu, disconfortul este minim şi vindecarea extrem de predictibilă (95-97% rată de succes). Cu toate acestea fiecare situație este diferită iar noi vă vom informa la ce să vă aşteptaţi în situația dumneavoastră.

  O medicaţie uşoară, un antiinflamator nesteroidian din familia aspirinei sau a ibuprofenului, pe bază de reţetă, este de obicei suficientă pentru a combate orice inflamație sau disconfort apărute în primele 2-3 zile.

  Unii medici preferă doar administrarea unui opiaceu, pe bază de reţetă medicală (codeină sau hidrocodonă), sau o combinație a celor două tipuri, însă noi alegem să vă prescriem şi antibiotice pentru a asigura vindecarea, împreună cu o apă de gură anti-bacteriană pe durata vindecării țesuturilor gingivale. Pe tot parcursul ședințelor noastre, vă vom oferi toate recomandările nutriționale şi de vindecare post-operatorie.

  Faza chirurgicală a înlocuirii dinţilor cu succes prin implant este, prin urmare, mult mai uşoară decât îşi închipuie majoritatea. Ea reprezintă doar un eveniment în cadrul unui întreg proces bine organizat şi planificat și astfel lipsit în realitate de complicații neprevăzute.

   

  Abia așteptăm să îți redăm zâmbetul!

   

  Sperăm că ți-au fost de folos informațiile de mai sus. Pentru a primi un plan de tratament și un deviz estimativ special pentru cazul tău, completează formularul alăturat și vei intra în legătură cu specialiștii noștri.

  Ne poți trimite pe email radiografia cu dantura ta și vom efectua GRATUIT un plan de tratament specific cazului tău.

  Chirurgii Omega Omnident îți stau la dispoziție pe toată durata tratamentului, chiar și după acesta, cu instructaj de igienă și menținere a lucrării protetice. Avem același obiectiv ca și tine – să fii atât de mulțumit încât să te lauzi chiar și prietenilor tăi, printr-un simplu zâmbet, cu noua ta lucrare de implant dentar!

  După efectuarea implantului primești unul din cele trei cadouri oferite de clinica noastră:

  • Periuță electrică Oral-B
  • Duș bucal Dr. Mayer
  • Un cadou surpriză pentru cazuri complexe

  La Omega Omnident, prețul unui implant dentar cu bont protetic inclus începe de la 400 Euro și variază în funcție de marca implantului ales.

   

  Hai să ne cunoaștem mai bine

   

  Contactează-ne!

   

  Impresiile pacienților care și-au redobândit zâmbetul

  INTRĂ ÎN LEGĂTURĂ CU NOI!

  Completează formularul pentru a intra în legătură cu medicii noștri chirurgi. Îți stăm la dispoziție cu toate detaliile despre procesul de implantare și îți oferim GRATUIT un plan de tratament și un deviz estimativ dacă ne trimiți o radiografie pe email.


  Pacient nouPacient existent

  Nume (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Email (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Mesaj

  EV SSL