Ești student? Profită de oferta creată special pentru tine!

500 LEI REDUCERE* LA APARAT DENTAR FIX METALIC: 2000 LEI / ARCADĂ ÎN LOC DE 2500 LEI

*Oferta se obtine pe baza unei consultatii de specialitate.

Spune adio dinților inestetici și problemelor dentare!

Acum este momentul să treci peste teama de medicul stomatolog și să faci primul pas către remedierea, o dată pentru totdeauna, a problemelor tale dentare. Cu cât faci acest pas mai repede, cu atât sunt șanse mai mari să ai parte de o remediere dentară mai rapidă.

Vino la clinica de chirurgie si ortodonție OMEGA OMNIDENT pentru o consultație și poți economisi 500-1000 lei pentru un tratament ortodontic adecvat care te va ajuta să obții zâmbetul cu care să te mândrești.

Te simți pregătit? Completează formularul alăturat pentru a stabili o programare!

Ce este ortodontia și cum te ajută?

Ortodontia este acea ramură a medicinei dentare care se ocupă de corectarea anomaliilor dentomaxilare.

Cu alte cuvinte, medicul ortodont este cel care te ajută să îți corectezi dinții strâmbi sau care nu sunt aliniați corect. Astfel, vei obține nu doar un aspect mai plăcut al dinților tăi, ci și alte beneficii, precum:

  • Durabilitate mai mare a dinților
  • Întreținere mai ușoară a dinților
  • Prevenirea apariției cariilor sau paradontopatiei
  • Reducerea efortului din timpul meselor (vei mesteca alimentele mai ușor)
  • Prevenirea durerilor de cap și de la nivelul gâtului, umerilor și spatelui
  • Prevenirea disfuncției articulației temporo-mandibulare

Toate acestea duc la o viață confortabilă și o mai bună sănătate orală.

Cum te ajutăm noi?

La clinica de chirurgie si ortodonție OMEGA OMNIDENT, personalul nostru specializat îți va examina cu mare atenția problema. Pe baza unor instrumente de diagnostic care includ anamneza medicală și dentară complexă, un examen clinic, mulajul danturii, radiografii și fotografii speciale, medicul ortodont va decide dacă se recomandă sau nu tratamentul ortodontic și va elabora un plan de tratament individual.

Există multe tipuri de aparate, atât fixe cât și mobile, pe care le recomandăm pentru realinierea dinților, reantrenarea mușchilor și influențarea creșterii maxilarelor. Aceste aparate funcționează prin exercitarea unei presiuni ușoare asupra dinților și maxilarelor până în momentul în care aceștia sunt aliniați corespunzător.

În funcție de severitatea problemei tale, medicul nostru ortodont va recomanda tipul de aparat corespunzător și va lua toate măsurile necesare ca problema ta să fie remediată în cel mai scurt timp.

Nu trebuie să îți fie teamă sau să te simți inconfortabil dacă va trebui să porți un aparat dentar. În ultima perioadă, aceste aparate au cunoscut o evoluție rapidă și sunt foarte populare. Design-ul lor poate fi unul plăcut, care imită culoarea dinților sau este plasat în spatele acestora, fără să dăuneze aspectului tău fizic.

Te simți pregătit să faci primul pas către remedierea definitivă a problemei tale dentare?

STABILESTE O PROGRAMARE!

Completează formularul pentru a stabili o vizită la cabinetul nostru sau contactează-ne dacă ai întrebări. Personalul nostru prietenos îți stă cu plăcere la dispoziție și este pregătit să te ajute.
Te așteptăm cu drag!

Omega Omnident
Intrarea Moneasa nr. 7, Piata Romana, Bucuresti
Telefon fix: 031 430 72 01
Telefon mobil: 0771 791 263

Privacy Preference Center

  • PROGRAMARI