Odontoterapia Restauratoare

EMAIL

Nu lasa problemele sa astepte.
Contacteaza-ne acum!

Programează-te online

Completează formuarul online pentru un consult profesional.

Ce este Odontoterapia Restauratoare?

Odontoterapia restauratoare se aplică în cazul dinților afectați de carii, leziuni, fisuri ale smalțului dentar, fracturi și alte tipuri de traumatisme. În clinicile noastre vei putea beneficia de tratamente complete, estetice și durabile. După curățarea în profunzime sau înlăturarea porțiunii afectate, vom repara dintele astfel încât nici măcar ție nu ți se va mai părea că a avut vreodată o problemă!

După caz, vom aplica obturații fizionomice (plombe) sau tratamente și obturații de canal. În cazul în care constatăm că  pulpa dentară este afectată, aplicăm tratamente de coafaj pulpar cu hidroxid de calciu, care contribuie la păstrarea vitalității acesteia pe termen lung și implicit la rezistența ulterioară a dintelui.

Aparatura și materialele pe care le folosim respectă cele mai înalte standarde ale medicinei dentare moderne.

Alături de cimenturile  ionomere de sticlă (glassionomeri), utilizăm și rășini compozite fotopolimerizabile.

Printre serviciile de odontoterapie restauratoare pe care le oferim se numără și restaurarea cu pivot de sticlă, incrustațiile compozite sau ceramice.

Este important de știut că multe carii care nu sunt vizibile în mod obișnuit, dar totuși există, sunt descoperite în cadrul controalelor periodice. Spre exemplu, în urma detartrajului, deseori sunt scoase la iveală leziuni dentare  poziționate subgingival sau interdentar. De aceea, îți recomandăm să vii la control o dată la 6 luni, chiar dacă aparent nu ai probleme stomatologice.

Cu cât putem interveni mai rapid pentru restaurarea structurii dintelui, cu atât mai mult  timp îți vei putea păstra dinții naturali, fără riscul de a dezvolta afecțiuni mai complicate, care necesită tratamente complexe sau de durată și fără să experimentezi durerea. În plus, menținerea sănătății tale orale pe termen lung te va scuti de cheltuieli suplimentare.

În timpul consultației,  folosim și camera orală, care ne ajută la depistarea celor mai mici carii, insesizabile cu ochiul liber.

Laserul stomatologic, microscopul, sterilizarea cu lămpi UV-C si inhalosedarea sunt doar câteva dintre aparatele și metodele

de ultima generație pe care le folosim în clinicile Omega Omnident, pentru ca tu să poți beneficia de tratamente stomatologice la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

Prețuri Odontoterapia Restauratoare

ODONTOTERAPIA RESTAURATOARE (prețuri începând de la 100 Lei)

Coafaj hidroxid calciu100 Lei
Obturatie ciment ionomer de sticla150 Lei
Obturatie compozit fotopolimerizabil 1 suprafata (plomba)200 Lei
Obturatie compozit fotopolimerizabil 2 suprafete (plomba)250 Lei
Obturatie compozit fotopolimerizabil 3 suprafete (plomba)300 Lei
Obturatie de colet, cu compozit fotopolimerizabil200 Lei
Obturatie compozit fotopolimerizabil dinte frontal300 Lei
Restaurare fizionomica (include pivot de sticla)300 Lei
Incrustatie compozit400 Lei
Incrustatie ceramica600 Lei

Ai o urgență stomatologică?
Ne poți contacta oricând, în timpul programului de lucru!

Clinica Omega Omnident Piața Romană

Clinica Omega Omnident Floreasca