Clinica Omega Omnident Floreasca

AVETI GRIJA DE SANATATEA VOASTRA DENTARA LA OMEGA OMNIDENT! SUNTEM CREATORI DE ZAMBETE. ACUM SI IN FLOREASCA

Stim ca tratamentele stomatologice nu sunt mereu o bucurie. Pentru a face vizita la dentist pe cat posibil de placuta, am amenajat spatiul de lucru special pentru ca voi sa va simtiti bine in clinica si pe durata tratamentului.

Clinica este situata in zona Floreasca, pe strada Pepelea nr. 3. Am amenajat ultra-modern, am folosit culori tari si ne-am jucat cu lumina. Ne dorim sa va bucurati de alegerile noastre.

De altfel, designul ultra-modern reprezinta inclinatia noastra catre tehnologia de azi si cele mai noi solutii in stomatologie

APARATURA DE ULTIMA GENERATIE IN CLINICILE OMEGA OMNIDENT

Vindecarea voastra este prioritatea noastra. Meritati profesionalism, siguranta si un tratament adecvat. Pentru a va oferi toate aceste lucruri, clinica noastra a investit in tehnologii de ultima ora – inhalosedare, laser, microscop si aparatura specifica performanta.

Siguranta si igiena sunt fundatia vocatiei noastre

Esti in siguranta in clinica noastra. Echipa Omega respecta cu strictete normele de igiena, tocmai pentru ca pacientii nostri sa se simta si sa fie in siguranta atunci cand au nevoie de noi. Este respectat fluxul legal de pacienti, un alt motiv pentru care sa te simti in largul tau `la noi acasa`.

Sterilizarea instrumentarului este litera de lege pentru echipa Omnident. La finalul programului, instrumentele metalice folosite sunt dezinfectate intr-o baie de curatare cu ultrasunete, urmand a fi sterilizate in autoclav de tip B pentru a elimina orice risc de contaminare.

AICI SUNT INFORMATII DESPRE CLINICA, NOILE ECHIPAMENTE, MASURILE DE IGIENA SI ECHIPA

Siguranta in 2021

Clinica Omega Omnident Floreasca are intrare si iesire separate, respectand fluxul impus. Pacientii vor intra pe intrarea principala si au iesire secundara intr-o gradinita. In felul acesta este evitata intersectarea pacientilor si este redus riscul de contaminare. De altfel, spatiul exterior permite asteptarea in aer liber pentru pacientii care aleg astfel.

Mediul linistitor vine in completarea profesionalismului echipei noastre. Dorim sa plecati cu zambetul pe buze, asa ca va intampinam cu zambete, caldura profesionalism si siguranta.

Ai o urgență stomatologică?
Ne poți contacta oricând, în timpul programului de lucru!

Clinica Omega Omnident Piața Romană

Clinica Omega Omnident Floreasca