Clinica Omega Omnident Piața Romană

CLINICA OMEGA OMNIDENT PIATA ROMANA

Amplasata in una din zonele boeme si de business din Bucuresti, Piata Romana, Clinica Omega Omnident intampina pacientii cu un zambet. Aceasta pentru ca suntem cu adevarat creatori de zambete. Cu atat mai mult cu cat Omega Omnident Piata Romana functioneaza ca una dintre clinicile stomatologice de urgenta din Bucuresti.

Clinica de stomatologie din Piata Romana ofera pacientilor toate conditiile de siguranta si un plus de stil prin grija acordata acestui aspect de managerul medical si directorul clinicii Dr. Kozeta Moisidis care a inteles teama de dentist a pacientilor sai si a dorit sa le ofere mai mult confort si relaxare in timp ce acestia se afla in asteptarea tratamentului.

Astfel, o echipa de designeri a amenajat spatiul simplu, cochet, in culori calde, simple si inspirat din caracteristicile zonei in care este amplasat . Totul a fost gandit pentru incadrarea clinicii in ambientului zonei, ca o continuare placuta si estetica a acesteia.

Acesta este plusul de alinare pe care echipa a considerat ca trebuie sa il aduca in afara serviciilor medicale care sunt performante, folosind tehnologie de top in domeniul stomatologiei.

SPATIUL DE LUCRU, IGIENA, SIGURANTA SI DOTARE

Sunt doua posturi de lucru, despartite prin sala de asteptare in care va intampina echipa Omega Omnident.

Spatiul de lucru respecta normele de siguranta in vigoare, tot instrumentarul este temeinic dezinfectat, mai mult chiar, pentru siguranta pacientilor in luna martie a fost instalat un sistem de sterilizarea a aerului cu raze UV-C, pentru a raspunde normelor actuale de siguranta a sanatatii publice.

Recent, clinica Omega Omnident a investit in aparatura ultraperformanta, de top, pentru a oferi servicii de calitate si pentru a reda zambetul pacientilor sai.

Ai o urgență stomatologică?
Ne poți contacta oricând, în timpul programului de lucru!

Clinica Omega Omnident Piața Romană

Clinica Omega Omnident Floreasca