Profilaxia se ocupa cu studiul si aplicarea metodelor de tratament preventiv.

Protejarea celui mai valoros atu pe care il detineti, zambetul, incepe cu vizita la medicul stomatolog. Verificarile dentare regulate incluzand examinarile complete, curatarea dintilor si radiografiile va ajuta in depistarea precoce a cariilor si bolilor gingivale pentru a evita tratamente costisitoare mai tarziu.

In timpul primei vizite vom efectua o examinare aprofundata asupra gurii, a dintilor, a gingiilor si a altor tesuturi moi. De asemena vom face verificari pentru depistarea semnelor timpurii ale bolii paradontale, cariilor, cancerului oral si a altor probleme grave. Dupa o diagnosticare atenta vom intocmi un plan de tratament adecvat in vederea restabilirii sanatatii dumneavoastra dentare optime pe care o veti putea resimti dupa doar cateva sedinte de tratament la sediul clinicii OMEGA OMNIDENT.

Noi ii incurajam pe toti pacientii pentru programari regulate o data la sase luni pentru verificarea si curatarea dintilor, exceptie facand cazurile speciale. Detectarea timpurie, preventia, sunt esentiale pentru tratarea cu succes a oricarei probleme dentare.

Consultatie stomatologica 150 Lei
Air-flow 150 Lei
Aplicare desensibilizant 150 Lei
Periaj profesional 150 Lei
Fluorizare cu gutiere 250 Lei
Gutiere fluorizare/albire 250 Lei
Gutiere bruxism/arcada 250 Lei
Detartraj 200 Lei
Pachet detartraj, air-flow si periaj profesional 250 Lei

STABILESTE O PROGRAMARE!


Privacy Preference Center

  • PROGRAMARI