Protetică

EMAIL

Nu lasa problemele sa astepte.
Contacteaza-ne acum!

Programează-te online

Completează formuarul online pentru un consult profesional.

Ce este Protetica?

Protetica dentară aplică diferite metode și tehnologii prin care dantura poate fi restaurată parțial sau total. Soluțiile protetice pe care vi le propunem pot fi atât fixe, cât și mobile.

Protetica fixă

  • Punți dentare

Puntea dentara este utilizată pentru a acoperi spațiile goale rămase în urma pierderii dinților naturali. Pentru montarea unei punți dentare, este necesar ca dinții aflați în lateralele spațiului gol să fie șlefuiți și acoperiți ulterior de coronițe dentare, care vor fi parte integrantă a întregii structuri. Lucrarea protetică trebuie să fie montată cât mai curând după pierderea unuia sau mai multor dinți, pentru a preveni dezvoltarea parodontozei, modificarea poziției dinților rămași și modificarea structurii osoase.

Clinicile Omega Omnident vă oferă posibilitatea de a opta pentru lucrări protetice realizate din ceramică pe schelet metalic, ceramică pe schelet din zirconiu (prin tehnica  CAD-CAM computerizată) sau ceramică integral.

  • Coroane dentare

Coroana dentară are scopul de a acoperi și proteja un dinte afectat în mare măsură de carii, fracturi sau alte leziuni, care și-a pierdut rezistența.

În clinicile Omega Omnident, folosim aliaje de calitate ridicată: ceramică sau o combinație de metal cu porțelan. Ca pacient, poți alege din ce tip de material să fie realizată lucrarea, iar specialiștii noștri îți vor explica și care sunt diferențele dintre variante. Montarea unei coroane dentare presupune parcurgerea câtorva etape importante și de precizie. Dintele este mai întâi pregătit prin îndepărtarea unei porțiuni exterioare, pentru a permite așezarea coroanei, astfel încât să fie complet acoperit. Apoi, medicul ia o amprentă pentru a obține un mulaj perfect al dintelui pregătit. Până la momentul la care va fi realizată coroana permanentă, se aplică o coroană provizorie. Odată ce lucrarea finala este gata, facem eventualele ajustări înainte de cimentare. Scopul nostru este să creăm coroane rezistente, confortabile, cu un aspect cât mai apropiat de cel al dinților naturali.
Întreaga procedură necesită 2-3 ședințe pentru finalizare și, dacă resimți un disconfort, putem utiliza anestezie locală.

Protetica mobilă

  • Protezele dentare totale și parțiale

Protezele dentare mobile reprezintă soluția cea mai rentabilă pentru înlocuirea dinților pierduți. Acestea sunt utile pentru masticația corectă, vorbire și susținerea obrazului și a buzelor. Tehnologia și materialele pe care le utilizăm oferă fixare, confort si aspect de calitate superioară.

Este posibil ca după montarea și fixarea inițială să simți nevoia unor ajustări minore, care pot fi făcute cu ușurință, ținând cont de felul în care resimți prezența protezei în cavitatea orală. O programare ulterioară pentru examinarea de urmărire este utilă pentru a ne asigura că țesuturile de sub dinții înlocuiți rămân sănătoase.
Procedura de realizare și montare necesită vizite multiple și de obicei nu este necesară anestezia.

Prețuri Protetică

PROTETICĂ (începând de la 100 Lei)

Consultatie 200 Lei
Cimentare coronara 100 Lei
Ablatie coronara 100 Lei
Reparatie dinte proteza 250 Lei
Coroana provizorie confectionata in cabinet 200 Lei
Coroana provizorie confectionata in laborator 250 Lei
Proteza provizorie Kemeny 400 Lei
Coroana provizorie acrilica pe implant 500 Lei
RCR turnat (pivot metalic) 250 Lei
Coroana metalica 500 Lei
Coroana metalo-ceramica 800 Lei
Coroana ceramica presata 1700 Lei
Coroana ceramica pe zirconiu 1600 Lei
Coroana pe implant metalo-ceramica 1300 Lei
Coroana pe implant ceramica presata 1500 Lei
Coroana pe implant ceramica presata pe zirconiu 1700 Lei
Proteza partiala acrilica 1200 Lei
Proteza totala acrilica 1500 Lei
Proteza partiala flexibila 2000 Lei
Reparatie proteza 500 Lei
Proteza Ancorvis 1800 Lei
Proteza scheletata cu 2 sisteme speciale 3000 Lei

Ai o urgență stomatologică?
Ne poți contacta oricând, în timpul programului de lucru!

Clinica Omega Omnident Piața Romană

Clinica Omega Omnident Floreasca