Servicii

Clinicile Omega Omnident vă așteaptă în cele două sedii, situate în Cartierul Floreasca, respectiv Piața Romană, oricând aveți nevoie de servicii stomatologice de calitate. Aparatura performantă, de ultimă generație și îndemânarea medicilor noștri vă oferă garanția unor intervenții reușite și durabile!

PROFILAXIE

Profilaxia se ocupă cu studiul și aplicarea metodelor de tratament preventiv. Protejarea celui mai valoros atu pe care îl dețineți.


ENDODONȚIE

Endodonția este specialitatea care se ocupă cu tratamentul complet și complex al afecțiunilor de la nivelul canalelor radiculare.

ORTODONȚIE

Ortodonția este specializarea medicinei dentare care se ocupă de corectarea anomaliilor dentomaxilare. Avantajele tratamentului...

CHIRURGIE DENTO-ALVEOLARĂ

Chirurgia dento-alveolara permite rezolvarea unor probleme complicate ce au ca punct de plecare sistemul dento-maxilar.

ODONTOTERAPIA RESTAURATOARE

Progresele materialelor stomatologice moderne oferă multiple opțiuni diferite pentru repararea dinților cariați.

PROTETICĂ

Protetica este ramura medicinii dentare care se ocupă cu restaurarea spațiilor goale atunci când unul sau mai mulți dinți au fost pierduți.

IMPLANTOLOGIE

Implantul dentar este un dispozitiv medical care înlocuiește rădăcina dintelui atunci când aceasta lipsește.


PARODONTOLOGIE

Parodontologia este partea de medicina dentară care se ocupă cu tratamentul bolilor ce apar la țesuturile de susținere ale dinților denumite parodonțiu.

ALBIREA DINȚILOR

Albirea dinților este o procedură care dă strălucire dinților pătați, decolorați sau îngălbeniți și poate fi aplicată asupra dinților vitali.

FAȚETĂRI

Spre deosebire de coroană, care acoperă întregul dinte, o fațetă este o căptușeală subțire, plasată pe partea din față a dintelui.


COROANE CERAMICE

Coroanele din ceramică se folosesc în special pentru recondiționarea dinților din față, pentru a conferi dinților un aspect translucid natural.

ACID HIALURONIC

Acidul hialuronic este o proteină care există în mod natural în întreg corpul uman, ceea ce face ca el să fie foarte bine acceptat de către organism.

Ai o urgență stomatologică?
Ne poți contacta oricând, în timpul programului de lucru!

Clinica Omega Omnident Piața Romană

Clinica Omega Omnident Floreasca