Servicii

Clinicile Omega Omnident v─â a╚Öteapt─â ├«n cele dou─â sedii, situate ├«n Cartierul Floreasca, respectiv Pia╚Ťa Roman─â, oric├ónd ave╚Ťi nevoie de servicii stomatologice de calitate. Aparatura performant─â, de ultim─â genera╚Ťie ╚Öi ├«ndem├ónarea medicilor no╚Ötri v─â ofer─â garan╚Ťia unor interven╚Ťii reu╚Öite ╚Öi durabile!

PROFILAXIE

Profilaxia se ocup─â cu studiul ╚Öi aplicarea metodelor de tratament preventiv. Protejarea celui mai valoros atu pe care ├«l de╚Ťine╚Ťi.


ENDODONȚIE

Endodon╚Ťia este specialitatea care se ocup─â cu tratamentul complet ╚Öi complex al afec╚Ťiunilor de la nivelul canalelor radiculare.

ORTODONȚIE

Ortodon╚Ťia este specializarea medicinei dentare care se ocup─â de corectarea anomaliilor dentomaxilare. Avantajele tratamentului...

CHIRURGIE DENTO-ALVEOLAR─é

Chirurgia dento-alveolara permite rezolvarea unor probleme complicate ce au ca punct de plecare sistemul dento-maxilar.

ODONTOTERAPIA RESTAURATOARE

Progresele materialelor stomatologice moderne ofer─â multiple op╚Ťiuni diferite pentru repararea din╚Ťilor caria╚Ťi.

PROTETIC─é

Protetica este ramura medicinii dentare care se ocup─â cu restaurarea spa╚Ťiilor goale atunci c├ónd unul sau mai mul╚Ťi din╚Ťi au fost pierdu╚Ťi.

IMPLANTOLOGIE

Implantul dentar este un dispozitiv medical care înlocuiește rădăcina dintelui atunci când aceasta lipsește.


PARODONTOLOGIE

Parodontologia este partea de medicina dentar─â care se ocup─â cu tratamentul bolilor ce apar la ╚Ťesuturile de sus╚Ťinere ale din╚Ťilor denumite parodon╚Ťiu.

ALBIREA DINȚILOR

Albirea din╚Ťilor este o procedur─â care d─â str─âlucire din╚Ťilor p─âta╚Ťi, decolora╚Ťi sau ├«ng─âlbeni╚Ťi ╚Öi poate fi aplicat─â asupra din╚Ťilor vitali.

FAȚETĂRI

Spre deosebire de coroan─â, care acoper─â ├«ntregul dinte, o fa╚Ťet─â este o c─âptu╚Öeal─â sub╚Ťire, plasat─â pe partea din fa╚Ť─â a dintelui.


COROANE CERAMICE

Coroanele din ceramic─â se folosesc ├«n special pentru recondi╚Ťionarea din╚Ťilor din fa╚Ť─â, pentru a conferi din╚Ťilor un aspect translucid natural.

ACID HIALURONIC

Acidul hialuronic este o proteină care există în mod natural în întreg corpul uman, ceea ce face ca el să fie foarte bine acceptat de către organism.

Ai o urgen╚Ť─â stomatologic─â?
Ne po╚Ťi contacta oric├ónd, ├«n timpul programului de lucru!

Clinica Omega Omnident Pia╚Ťa Roman─â

Clinica Omega Omnident Floreasca