VIZITA LA DENTIST POATE FI PLACUTA LA OMEGA OMNIDENT

Stim ca mai multi pacienti intampina dificultati sa mearga la stomatolog. Simplul gand ca ar intra in acel spatiu medical ii face sa amane vizita, oricat de tare i-ar durea maseaua. Din acest motiv, ne-am gandit la dumneavoastra sa va oferim un mediu prietenos si cald, care sa va faca asteptarea si, de ce nu, vindecarea mai usoara. De altfel, am investit constant in aparatura de ultima generatie pentru ca lucrarile voastre sa decurga lin, cu cat mai putine dureri si in deplina siguranta.

Astfel la noi, profesionalismul si experienta echipei sunt dublate de un mediu linistitor. Performanta echipamentelor este secondata de masuri stricte de igiena. Noi suntem creatori de zambete si va intampinam cu un zambet. Ca la final si voi sa zambiti incantati.

OMEGA OMNIDENT – DOUA CLINICI, AMBIENT PLACUT, ADAPTAT ZONEI

Pacientii nostri sunt importanti, din acest motiv am depus toate eforturile de a raspunde tuturor exigentelor de profesionalism, calitate si stil. Am amenajat cele doua clinici ca o completare fireasca a mediului urban in care acestea se afla, fiecare clinica venind cu propria poveste.

Clinica Omega Omnident Piata Romana, situata in strada Moneasa, raspunde stilului erudit, de bonton si bell epoque al zonei Caderea Bastiliei – ASE. Decoratiunile interioare, coloristica si chiar amplasarea la demisol sunt in note de sarm burghez.

Clinica Omega Omnident Floreasca, situata in strada Pepelea este o continuare a arhitecturii ultramoderne a zonei. Traim intre traditii si ultra-modern, plecam de la traditionalul consacrat, dar tintim spre viitor. Amenajarea este spectaculoasa cu lumini tari, forme geometrice, intregul ambient fiind foarte prietenos, dar ultramodern. Pentru ca noi tintim sa servim pacientii utilizand tehnologia viitorului in stomatologie.

APARATURA DE ULTIMA GENERATIE

LASER stomatologic, microscop, sterilizare cu lampi UV-C si inhalosedare sunt doar o parte a echipamentelor de ultima generatie, ce par venite dintr-un cabinet performant de cercetare stiintifica. Noi oferim servicii stomatologice de calitate, la nivel de stiinta si profesionalism.

Aici gasiti informatii despre utilitatea ultimelor noastre investitii:

  • Inhalosedare;
  • LASER;
  • Microscop.

DEDICATI SIGURANTEI, PERFORMANTEI SI IGIENEI

Echipa noastra este angajata in gasirea celor mai bune metode de pastrare a sigurantei pacientilor si a personalului. Sunt luate masuri de precautie pentru evitarea transmiterii oricarei boli infectioase.

Printre procedurile de control ale infectiilor sunt incluse:

  • Folosirea ochelarilor de protectie, manusilor si mastilor de unica folosinta;
  • Spalatul pe maini inainte si dupa fiecare tratament;
  • Inlaturarea instrumentarului si a elementelor de unica folosinta dupa fiecare pacient;
  • Curatarea si dezinfectarea suprafetelor din sala de tratament dupa fiecare pacient;
  • Sterilizarea instrumentarului la sfarsitul zilei de lucru;
  • Eliminarea in mod corespunzator a deseurilor si materialelor contaminate.

Toate instrumentele de metal sunt tratate intr-o baie de curatare cu ultrasunete si sterilizate in autoclav la temperaturi si presiuni ridicate. Suntem abonati la un serviciu de laborator care monitorizeaza lunar eficacitatea autoclavului nostru. Vrem ca pacientii nostri sa fie pe deplin convinsi ca sunt luate toate masurile posibile pentru asigurarea protectiei sanatatii lor.

Serviciile stomatologice oferite de clinica OMEGA OMNIDENT se desfasoara in doua cabinete dotate fiecare cu un unit dentar Triton L de la renumita firma Neodent, cu o experienta de peste 25 de ani in fabricarea echipamentelor dentare.

TEHNOLOGIE DE ULTIMA ORA

Uniturile dentare, avand un design agreabil pentru pacienti, sunt formate din piese rezistente de ultima tehnologie. Aparatura auxiliara unitului este alcatuita din piese rotative cu sistem de racire si fibra optica, componenta pentru detartraj ergonomic de inalta calitate, lampa de fotopolimerizare usor accesibila.

Toate piesele sunt autoclavabile si se sterilizeaza la sfarsit de program. Sterilizarea se face la autoclav clasa B, la temperaturi inalte, care inlatura orice risc de contaminare. Pentru cosmetica dentara folosim lampa cu LED de accelerare a albirii, care ne ajuta sa realizam rapid o albire la nuanta dorita.

In timpul consultatiei, pentru lamurirea diferitelor probleme, folosim camera orala care ne ajuta la depistarea celor mai mici carii, insesizabile cu ochiul liber.

Pacientii nostri sunt impresionati de atmosfera prietenoasa si relaxanta intalnita aici, intreaga noastra echipa facand toate eforturile pentru a face vizita dumneavoastra cat mai placut posibila, pentru ca noi intelegem anxietatea resimtita la intrarea intr-un cabinet dentar. La noi nu veti gasi o sala de asteptare aglomerata pentru ca avem grija ca toate programarile sa fie deservite in timp util.


Privacy Preference Center

  • PROGRAMARI