Toate campurile sunt necesare.

Inchideti Formularul de Programari

Spatiul de lucru

Spatiul clinicii dentare OMEGA OMNIDENT a fost conceput pentru a spori cat mai mult confortul si a reduce anxietatea pacientilor nostri. Feedback-ul primit de la acestia a fost pe masura asteptarilor, mobilierul si corpurile de iluminat transmitandu-le un sentiment de caldura, ospitalitate si rafinament.

Echipa noastra este angajata in gasirea celor mai bune metode de pastrare a sigurantei pacientilor si a personalului. Sunt luate masuri de precautie pentru evitarea transmiterii oricarei boli infectioase.

Printre procedurile de control ale infectiilor sunt incluse:

  • Folosirea ochelarilor de protectie, manusilor si mastilor de unica folosinta;
  • Spalatul pe maini inainte si dupa fiecare tratament;
  • Inlaturarea instrumentarului si a elementelor de unica folosinta dupa fiecare pacient;
  • Curatarea si dezinfectarea suprafetelor din sala de tratament dupa fiecare pacient;
  • Sterilizarea instrumentarului la sfarsitul zilei de lucru;
  • Eliminarea in mod corespunzator a deseurilor si materialelor contaminate;

Toate instrumentele de metal sunt tratate intr-o baie de curatare cu ultrasunete si sterilizate in autoclav la temperaturi si presiuni ridicate. Suntem abonati la un serviciu de laborator care monitorizeaza lunar eficacitatea autoclavului nostru. Vrem ca pacientii nostri sa fie pe deplin convinsi ca sunt luate toate masurile posibile pentru asigurarea protectiei sanatatii lor.

Serviciile stomatologice oferite de clinica OMEGA OMNIDENT se desfasoara in doua cabinete dotate fiecare cu un unit dentar Triton L de la renumita firma Neodent, cu o experienta de peste 25 de ani in fabricarea echipamentelor dentare.
Uniturile dentare, avand un design agreabil pentru pacienti, sunt formate din piese rezistente de ultima tehnologie. Aparatura auxiliara unitului este alcatuita din piese rotative cu sistem de racire si fibra optica, componenta pentru detartraj ergonomic de inalta calitate, lampa de fotopolimerizare usor accesibila.

Toate piesele sunt autoclavabile si se sterilizeaza la sfarsit de program. Sterilizarea se face la autoclav clasa B, la temperaturi inalte, care inlatura orice risc de contaminare. Pentru cosmetica dentara folosim lampa cu LED de accelerare a albirii, care ne ajuta sa realizam rapid o albire la nuanta dorita.
In timpul consultatiei, pentru lamurirea diferitelor probleme, folosim camera orala care ne ajuta la depistarea celor mai mici carii, insesizabile cu ochiul liber.

Pacientii nostri sunt impresionati de atmosfera prietenoasa si relaxanta intalnita aici, intreaga noastra echipa facand toate eforturile pentru a face vizita dumneavoastra cat mai placut posibila, pentru ca noi intelegem anxietatea resimtita la intrarea intr-un cabinet dentar. La noi nu veti gasi o sala de asteptare aglomerata pentru ca avem grija ca toate programarile sa fie deservite in timp util.

Profesionalismul Dr. Moisidis este motivul pentru care prima mea vizita la OMEGA OMNIDENT va fi urmata si de altele, in viitor. Iar scaunul stomatologic este unul dintre cele mai confortabile… (Chrisanta Nichifor)

EV SSL