Urgențe

REZOLVĂ ORICE URGENȚĂ STOMATOLOGICĂ LA NOI!

Ai o urgență stomatologică?
Echipa noastră de specialiști îți stă la dispoziție de Luni până Duminică – 0771 791 263.

EMAIL

Nu lasa problemele sa astepte.
Contacteaza-ne acum!

Programează-te online

Completează formuarul online pentru un consult profesional.

Urgențe stomatologice

Clinicile Omega Omnident tratează profesionist și în siguranță pacienții cu urgențe stomatologice, chiar și în zilele cu un program foarte încărcat. Urgența stomatologică reprezintă, pentru noi, o prioritate medicală. Puteți apela cu încredere la specialiștii noștri atât pentru durerile de dinți, cât și pentru fracturi și alte tipuri de traumatisme. Răspundem rapid oricărei cazuistici.

Punem siguranța și sănătatea pacienților pe primul loc. Am investit în aparatură performantă, care să confere precizie actului medical și să ajute la rezolvarea rapidă și eficientă a problemelor dentare. De aceea, pentru a răspunde urgențelor stomatologice în regim non stop*, avem echipe pluri-calificate, care să poată interveni în orice situație.

Echipe de medici specializate pentru a interveni în cazuri de urgențe stomatologice

Indiferent de problemele cu care te confrunți, noi suntem pregătiți să te ajutăm în caz de nevoie. Din echipa noastră de medici de gardă, disponibili non-stop pentru voi în timpul programului prelungit de lucru, face parte un chirurg dento-alveolar, care vă poate ajuta cu extracții de molari de minte incluși sau semiincluși, canini incluși sau alte extracții dentare dificile.

De asemenea, în cazul în care întâmpinați probleme cauzate de aparatul ortodontic, medicul nostru de gardă specialist în ortodonție vă stă la dispoziție. Cele mai frecvente probleme ortodontice pe care le rezolvăm rapid sunt: dezlipirea unui inel sau bracket și leziunile la nivelul gingiei, obrazului sau limbii, provocate de aparatul dentar.

Serviciul de urgență include consultația în regim de urgență, precum și tratarea urgenței stomatologice.

Serviciu de urgențe stomatologice NON STOP* pentru adulți și copii

Serviciul de stomatologie de urgență non stop este disponibil atât pentru copii, cât și pentru adulți. Mai mult, chiar: am dotat clinicile Omega Omnident cu aparate de inhalosedare, foarte util pentru intervențiile în pedodonție.

În plus, și noi suntem părinți și știm ce înseamnă grija pentru propriii copii. A ajunge de urgență cu un copil la dentist nu este deloc ușor pentru un părinte. De aceea, tratăm pacienții noștri mai mici cu grijă și considerație, așa cum ne dorim să fie tratați și copiii noștri.

Urgențe stomatologice:

De ce să apelezi la clinica noastră pentru stomatologie de urgență:

Unde găsiți clinicile de urgențe stomatologice Omega Omnident:

Omega Omnident vă pune la dispoziție servicii pentru urgențe stomatologice în cele doua clinici din București, fiecare având propriul regim si program de funcționare.

Clinica pentru stomatologie de urgență Non Stop* – Omega Omnident Piața Romană – Intrarea Moneasa nr. 7, Sector 1, București.

Telefon – 0771 791 263

Clinica pentru urgențe stomatologice cu program prelungit – Omega Omnident Floreasca – Strada Pepelea nr. 3, Sector 2, București.

Telefon – 0770 714 152

* În timpul programului de lucru și cu excepția zilelor de sărbătoare legală!

Stimaţi pacienţi, reflectând la gravitatea şi nefericitul impact produs în lume de noul coronavirus (Covid-19) şi dorind să vă putem ajuta în condiţii cu grad sporit de siguranţă a sănătaţii dumneavoastră, în situaţia unei urgenţe de natură stomatologică, clinica Omega Omnident a luat măsuri suplimentare de prevenire a infecţiilor şi gestiunii riscului infecţios.

Prin achiziţionarea de lămpi bactericide cu grile, montate în cabinetele noastre, dezinfecţia se produce în mod continuu, în prezenţa omului, prin distrugerea definitivă, fără posibilitate de activare sau înmulţire a germenilor din grupurile aerogene. Aşadar, pentru completa siguranţă a medicilor și a pacienților, aerul este dezinfectat în timp real, nepermiţând niciunui agent patogen adus în spaţiile noastre să se dezvolte intern sau să se transmită mai departe, prin acţiunea luminii ultraviolete UV-C, care distruge definitiv ADN-ul microorganismului patogen.

Aceste măsuri, luate pentru siguranţa actului medical şi pentru sporirea confortului emoţional al pacienţilor noștri, sperăm să vă determine să apelaţi cu încredere, în caz de urgenţă, la serviciile noastre.

Ai o urgență stomatologică?
Ne poți contacta oricând, în timpul programului de lucru!

Clinica Omega Omnident Piața Romană

Clinica Omega Omnident Floreasca