Rezolvă orice urgență stomatologică la noi!

Urgente stomatologice

Clinica Omega Omnident are 10 ani de experienta in urgente stomatologice non stop*, iar existenta noastra alaturi de voi reconfirma dedicatia noastra pentru pacienti.

Am infiintat serviciul de stomatologie de urgenta non stop in centrul Bucurestiului pentru a fi mai aproape de pacientii care au nevoie de noi si, dupa cum stiti, durerile de dinti nu iarta pe nimeni si sunt unele dintre cele mai crunte. Astfel ne-am specializat sa raspundem rapid oricarei cazuistici. Tratam profesionist si in siguranta cazurile de Urgenta chiar daca nu sunt pacientii obisnuiti ai clinicii, inclusiv pe durata zilei cand fluxul de pacienti este incarcat.

Tocmai pentru a raspunde acestor urgente medicale si a crea un flux care sa va permita sa va simtiti in siguranta, am deschis cea de a doua clinica Omega Omnident in zona Floreasca. Aceasta functioneaza in regim de urgenta pe durata zilei, cu program prelungit.

Am pus siguranta si sanatatea dumneavoastra pe primul loc. Am investit in aparatura care confere precizie actului medical, astfel incat voi sa va bucurati de proceduri de precizie si o vindecare mai rapida.

Și tocmai pentru a raspunde urgentelor stomatologice in regim non-stop, am format o echipa pluri – calificata care sa intervina in orice situatie.

Echipa de medici specializata pentru a interveni in cazuri de urgente stomatologice

Indiferent de problemele care pot aparea, noi suntem pregatiti sa te ajutam la orice ora. In echipa noastra de medici de garda, disponibili non-stop pentru voi, este un chirurg dento-alveolar care va poate ajuta cu extractii de molari de minte inclusi sau semiinclusi, canini inclusi sau alte extractii dentare dificile.

De asemenea, in cazul in care intampinati probleme cauzate de aparatul ortodontic, medicul nostru de garda specialist in ortodontie va sta la dispozitie. Acesta te poate ajuta in orice urgenta de tipul: dezlipirea unui inel sau bracket, producerea unei leziuni la nivelul gingiei, obrazului sau a limbii din cauza aparatului ortodontic.

Serviciul de urgenta cuprinde consultatia in regim de urgenta, precum si tratarea urgentei stomatologice.

Serviciu de urgente stomatologice NON STOP pentru adulti si copii

Serviciul de stomatologie de urgenta nonstop este este atat pentru copii cat si pentru adulti. Mai mult chiar am dotat clinica Omega Omnident cu aparat de inhalosedare drept un echipament necesar pentru interventiile in pedodontitie.

In plus suntem parinti si cunoastem ce inseamna grija pentru proprii copii, iar a ajunge cu un copil de urgenta la dentist nu este deloc usor pentru un parinte. De aceea tratam pacientii nostri mai mici din grija si consideratie asa cum ne dorim sa fie tratati copiii nostri.

Urgente stomatologice

 • Pansament devitalizant calmant
 • Drenaj endodontic
 • Aplicare hidroxid calciu
 • Tratament antibiotic
 • Incizie abces
 • Cimentare coroane si punti
 • Confectionare coroane provizorii in cabinet
 • Extractie (inclusiv extractie molar de minte intraosos)

De ce sa apelezi la clinica noastra pentru stomatologie de urgenta

 • 10 ani de experienta in stomatologia de urgenta
 • mii de pacienti multumiti
 • doua clinici in Bucuresti: una in regim non stop, a doua cu program prelungit
 • medici dentisti cu experienta
 • echipa multidisciplinara
 • aparatura de top in domeniul stomatologiei
 • educatie continua in medicina dentara
 • masuri de siguranta in domeniul sanatatii publice

Unde gasiti clinicile de urgente stomatologice Omega Omnident

Omega Omnident va vine in intampinare cu servicii de Urgente stomatologice in cele doua clinici din Bucuresti, fiecare avand propriul regim si program de functionare. In functie de localizarea dumneavoastra si timpul aparitiei urgentei puteti alege una dintre cele doua?

Clinica pentru stomatologie de urgenta Non Stop – Omega Omnident Piata Romana – Intrarea Moneasa nr. 7, Sector 1, Bucuresti.

Telefon – 0771 791 263

Clinica pentru urgente stomatologice – program prelungit – Omega Omnident Floreasca – Strada Pepelea nr. 3, Sector 2, Bucuresti.

Telefon – 0770 714 152

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati la numarul de telefon 0771 791 263. Va raspunde medicul nostru de serviciu care este disponibil de Luni pana Duminica, 24 / 24.

* Cu exceptia zilelor de sarbatoare legala!

Stimaţi pacienţi, reflectând la gravitatea şi nefericitul impact produs în lume de noul coronavirus (Covid-19) şi dorind să vă putem ajuta în condiţii cu grad sporit de siguranţă a sănătaţii dumneavoastră, în situaţia unei urgenţe de natură stomatologică, clinica Omega Omnident a luat măsuri suplimentare de prevenire a infecţiilor şi gestiunii riscului infecţios.

Prin achiziţionarea de lămpi bactericide cu grile, montate în cabinetele noastre, dezinfecţia se produce în mod continuu, în prezenţa omului, prin distrugerea definitivă, fără posibilitate de activare sau înmulţire a germenilor din grupurile aerogene. Aşadar, în completa siguranţă a oamenilor, aerul este dezinfectat în timp real, nepermiţând nici unui agent patogen adus în spaţiile noastre să se dezvolte intern sau să se transmită mai departe, prin acţiunea luminii ultravioleta UV-C de distrugere definitivă a ADN-ului microorganismului patogen.

Aceste măsuri luate pentru siguranţa actului medical şi sporirea confortului emoţional al pacienţilor nostri sperăm să vă determine să apelaţi cu încredere, în caz de urgenţă, la serviciile noastre.

Nu lasa problemele sa astepte! Programeaza-te acum, la orice ora!

 Program
Luni – Duminica: 24/7
Telefon: 031 430 7201 sau 0771 791 263
office@omegaomnident.ro
Intrarea Moneasa nr. 7, ap. 1, Piata Romana, sector 1, Bucuresti, Romania, 010633

STABILESTE O PROGRAMARE!


Privacy Preference Center

 • PROGRAMARI