Toate campurile sunt necesare.

Inchideti Formularul de Programari

Stomatologie de Urgenta

  • Home
  • Stomatologie de Urgenta

Rezolvă orice urgență stomatologică la noi!

La clinica Omega Omnident, medicii noștri îți oferă servicii în regim de urgență cu program Non Stop, on call.

Indiferent de problemele care pot apărea, noi suntem pregătiți să te ajutăm la orice oră! Echipa noastră de medici de gardă, disponibili non-stop pentru tine, include și un chirurg dento-alveolar care te poate ajuta cu extracții de molari de minte incluși sau semiincluși, canini incluși sau alte extracții dentare dificile.

De asemenea, în cazul în care întâmpini probleme datorate aparatului ortodontic, medicul nostru de gardă specialist în ortodontie îți stă la dispoziție. Acesta te poate ajuta în orice urgență de tipul: dezlipirea unui inel sau bracket, producerea unei leziuni la nivelul gingiei, obrazului sau a limbii din cauza aparatului ortodontic.

Tot ce trebuie să faci este să ne suni la numărul: 0771 791 263. Va răspunde medicul nostru de serviciu care este disponibil de Luni până Duminică, 24 / 24.

Serviciul de urgenta cuprinde consultatia in regim de urgenta, precum si tratarea urgentei stomatologice.

Iata care sunt cateva dintre tratamentele efectuate in regim de urgenta:

Pansament devitalizant calmant

Drenaj endodontic

Aplicare hidroxid calciu

Tratament antibiotic

Incizie abces

Cimentare coroane si punti

Confectionare coroane provizorii in cabinet

Extractie (inclusiv extractie molar de minte intraosos)

 

Stimaţi pacienţi, reflectând la gravitatea şi nefericitul impact produs în lume de noul coronavirus (Covid-19) şi dorind să vă putem ajuta în condiţii cu grad sporit de siguranţă a sănătaţii dumneavoastră, în situaţia unei urgenţe de natură stomatologică, clinica Omega Omnident a luat măsuri suplimentare de prevenire a infecţiilor şi gestiunii riscului infecţios.

Prin achiziţionarea de lămpi bactericide cu grile, montate în cabinetele noastre, dezinfecţia se produce în mod continuu, în prezenţa omului, prin distrugerea definitivă, fără posibilitate de activare sau înmulţire a germenilor din grupurile aerogene. Aşadar, în completa siguranţă a oamenilor, aerul este dezinfectat în timp real, nepermiţând nici unui agent patogen adus în spaţiile noastre să se dezvolte intern sau să se transmită mai departe, prin acţiunea luminii ultravioleta UV-C de distrugere definitivă a ADN-ului microorganismului patogen.

Aceste măsuri luate pentru siguranţa actului medical şi sporirea confortului emoţional al pacienţilor nostri sperăm să vă determine să apelaţi cu încredere, în caz de urgenţă, la serviciile noastre.

 

Nu lasa problemele sa astepte! Programeaza-te acum, la orice ora!

 Program
Luni – Duminica: 24/7
Telefon: 031 430 7201 sau 0771 791 263
office@omegaomnident.ro
Intrarea Moneasa nr. 7, ap. 1, Piata Romana, sector 1, Bucuresti, Romania, 010633

EV SSL