Oferă-i copilului tău un zâmbet sănătos și strălucitor

500 LEI REDUCERE* LA APARAT DENTAR FIX METALIC: 2000 LEI / ARCADĂ ÎN LOC DE 2500 LEI

*Oferta se obține în baza unei consultații de specialitate și este valabilă pentru copiii de cel mult 14 ani

Un zâmbet sănătos pentru toți copiii

Frumusețea copilăriei este dată de zâmbete și momente de voie bună. Însă, cum se simte un copil atunci când îi este teamă să zâmbească pentru că nu are dinții aliniați corect?

În calitate de părinte, probabil cunoști fiecare nemulțumire și teamă a copilului tău. Supărarea lui este și a ta, mai ales dacă dinții săi așezați în poziții nefirești pot fi motivul ironiei din partea altor copii.

La OMEGA OMNIDENT, putem să îi redăm copilului tău zâmbetul sănătos și strălucitor pe care îl merită. Vino cu copilul tău pentru o consultație și noi te ajutăm să economisești 500-1000 lei pentru tratamentul ortodontic care va readuce fericirea pe chipul său.

Personalul prietenos și spațiul nostru confortabil va încuraja copilul tău să scape de frica de dentist și să se simtă în largul său.

Completează formularul alăturat pentru a stabili o programare!

Ortodontia, cheia către fericirea copilului tău

Dacă până acum copilul se temea să zâmbească în fața prietenilor săi, probabil acest lucru se datorează unei poziții nefirești a dinților săi. Aceste anomalii dentomaxilare pot fi corectate cu ajutorul unui tratament ortodont.

În urma unei consultații, oferim un diagnostic și recomandăm aparatul dentar potrivit pentru realinierea dinților, reantrenarea mușchilor și influențarea creșterii maxilarelor.

Astfel, în funcție de severitatea problemei, medicul nostru ortodont va lua toate măsurile necesare ca problema dentară a copilului tău să fie remediată în cel mai scurt timp.

De ce să alegi ortodontia?

Alinierea incorectă a dinților la copii poate duce la creșterea incorectă a maxilarelor și, implicit, la dureri de cap și la nivelul gâtului.

La clinica de chirurgie si ortodonție OMEGA OMNIDENT, specialiștii noștri vor ajuta copilul tău să:

  • Își realinieze dinții și să obțină un aspect estetic al acestora
  • Aibă o viață confortabilă și o bună sănătate orală
  • Aibă dinți mai rezistenți și durabili
  • Își întrețină mai ușor dinții
  • Prevină apariția cariilor sau paradontopatiei
  • Reducă efortul din timpul meselor (va mesteca alimentele mai ușor)
  • Prevină durerile de cap și de la nivelul gâtului, umerilor și spatelui
  • Prevenirea disfuncției articulației temporo-mandibulare

Vino împreună cu copilul tău la clinica de chirurgie si ortodonție OMEGA OMNIDENT și acesta va primi un diagnostic pentru a decide dacă este recomandat sau nu tratamentul ortodontic

Există o gamă variată de aparate fixe și mobile, recomandate pentru realinierea dinților. Nu trebuie să îți fie teamă că aparatul va face copilul tău să se simtă inconfortabil. Design-ul aparatului ales poate fi unul plăcut, care imită culoarea dinților sau care este plasat în spatele acestora.

Te invităm să faci acum primul pas, fără teamă, către a redobândi zâmbetul frumos și sănătos al copilului tău!

STABILESTE O PROGRAMARE!

Completează formularul pentru a stabili o vizită la cabinetul nostru sau contactează-ne dacă ai întrebări. Personalul nostru prietenos îți stă cu plăcere la dispoziție și este pregătit să te ajute.
Te așteptăm cu drag!

Omega Omnident
Intrarea Moneasa nr. 7, Piata Romana, Bucuresti
Telefon fix: 031 430 72 01
Telefon mobil: 0771 791 263

Privacy Preference Center

  • PROGRAMARI